.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Фитнес

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Фитнес

Здравейте,
    бих искала да се обърна към онези момичета,които имат опит и ходят редовно на фитнес зала. Искам това лято да започна да тренирам,но до сега винаги съм се занимавала с колективни спортове и не знам как да подходя и да се обърна към фитнес инструктор,който да ме навигира. Много ми е неудобно да съм с човек,който само да ме следи докато се потя и да виждам,че просто един вид му губя времето да ми обяснява елементарни за него/нея неща. Също така той/тя поне може ли да ми изготви режим,който да спазвам,или просто ме навигира как да използвам фитнес уредите правилно. Също така колко често посещавате фитнеса и спазвате ли някакъв хранителен режим ( и финтес инструктора препоръчва ли хранителен режим?) Благодаря предварително
    |

Извинявам се ако темата не е за този раздел
    |

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На фитнес треньора това му е работата, не се притеснявай. Един, два пъти ще е добре да тренираш с треньор за да си сигурна, че знаеш как да употребяваш уредите правилно, треньора също така може да ти изготви тренировъчна програма и хранителен режим.

мерси много
    |

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Подкрепям горното мнение. Няма нищо страшно да попиташ, те затова са там, не се срамувай.
    Също можеш да погледнеш сайта bb-team. Много от упражненията ги има, а във форума има дамски дневници, в които различни момичета вписват с какво се хранят и как тренират за деня. Като понаучиш имената на упражненията и уредите, можеш да взаимстваш от техните тренировки, защото има наистина много идеи.
    Аз също се каня да отида и засега съм се спряла като на най-добра тренировъчна програма 3+1 или 5+2, а това ще рече 3/5 тренировъчни дни и 1/2 почивни. Като първия примерно включваш упражнения за гръб,бицепс,корем (по 2-3 упражнения за всяка от групите, там по твоя преценка серии и повторения), другия рамо,трицепс, трети вариант глутеус и бедра и е такива. Нямам претенции за добре разпределени мускулни групи в различните дни, че и аз тепърва се уча, но мисля, че ми схвана идеята.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-23-2012 на 17:38
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Подкрепям горното мнение. Няма нищо страшно да попиташ, те затова са там, не се срамувай.
    Също можеш да погледнеш сайта bb-team. Много от упражненията ги има, а във форума има дамски дневници, в които различни момичета вписват с какво се хранят и как тренират за деня. Като понаучиш имената на упражненията и уредите, можеш да взаимстваш от техните тренировки, защото има наистина много идеи.
    Аз също се каня да отида и засега съм се спряла като на най-добра тренировъчна програма 3+1 или 5+2, а това ще рече 3/5 тренировъчни дни и 1/2 почивни. Като първия примерно включваш упражнения за гръб,бицепс,корем (по 2-3 упражнения за всяка от групите, там по твоя преценка серии и повторения), другия рамо,трицепс, трети вариант глутеус и бедра и е такива. Нямам претенции за добре разпределени мускулни групи в различните дни, че и аз тепърва се уча, но мисля, че ми схвана идеята.
    мерси много,ще погледна сайта
    |

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    3+1 са 4 дни, през останалите не се ли тренира? Или се прави 3 дни тренировки, 1 се почива, после пак 3 дни тренираш и така?

Мега фен
    То има схеми дето се тренира 2 пъти за цялата седмица..Тъй че кво говорим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си