.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Така ли е?

Smile Така ли е?

Пъврият човек,с когото сте били наистина ли ви остава важен винаги,независмо дали става въпрос за момчетата или момичетата?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не особено.
    maDamn

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ами не съвсем. Много зависи от отношенията, които са имали хората. Ако си загубил девствеността си с някой случаен най-много да му помниш името. А доколко остава специален... не мисля, че моят първи е специален, просто първият човек, с когото за изпитвала подобни усещания... Сегашният е много по-добър, и хиляди пъти по-специален :P

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Моят първи все още ми е много специален, макар че сме разделени от много време. Но не конкретно заради това, че ми е бил първи, а заради 2-годишната ни връзка и това, че все още ми е много близък като човек и имаме прекрасни отношения.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не. Особено в моя случа ми иде да го утрепам тоя.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Мда. Не ми се занимава обаче.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не, не е вярно.
    Повечето чакат да намерят 'подходящия'/'подходящата', за това и великия първи път е толкова специален. Не защото някой е пръв, а просто защото е прекалено дълго чакан.
    Ако е някой рандъм човек, с който сте се запознали миналата седмица и прекъсвате контакт след първия, втория път - не, едва ли ще е специален.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Не ..... и не е вярно това. Аз когато видя първия ми той се черви, а аз искам да го убия !!

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Мдаа, same.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Зависи От теб, от човека до теб. В повечето случаи ще има и друг, може да не си правиш труда да го помниш.

anonymous708973
    Guest
    Важен в смисъла на това, че ме интересува как е и какво прави, да. (Въпреки че той определено възпрепятства моите усилия да разбера нещо). Важен в смисъла на "всеки ден си мисля за него и какво би било, ако...", не.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не мога да изразя кой знае какво мнение по въпроса, тъй като съм го правила само с настоящия си приятел. Но въпреки това съм напълно убедена, че дори след време сме разделени (Не дай се боже!) - ще си го помня, защото е бил този, който обичам и всичко с него е било специално. И такова ще си остане.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мне...много го обичах моя първия, сега сме си приятели, но от години не съм мислила за секса с него...сещаме се затова, само когато започнем да разказваме някоя стара история....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Всичко зависи от личностните възприятия, очаквания и от това дали ти искаш да ти остане специален. Аз не исках, следователно не ми и остана специален. Беше без чувства, без да се познаваме, без очаквания, обещания ... и това ми хареса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Ммм не, с първата не съм си приказвал от години, не защото сме скарани или нещо, просто пътищата са ни други и нямаме вече допирни точки. Важно до толкова до колкото, да с нея ми беше за първи път беше хубаво, но сега намерих по-хубаво :_)
    Толкоз
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Повече от фен Аватара на mechone
    НЕ, НЕ и НЕ ! Тогава мислех, че ТОЙ, че искам да съм с него завинаги, но уви .. Сега даже ми е гнусен

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не, изобщо даже.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не, но никога не ми е било проблем това. : )

Тогава мислех момичето за важно но си останахме приятели и сега не ми е безразлична, но и не е кой знае какво...

П.П. то си беше секс за една вечер ... харесвах я, но тя си имаше приятел и реши да си остане с него... и така лека полека нещата между нас изстинаха...

Мега фен
    Град
    <3
    Да. Като имам предвид, че ще си остане един красив спомен. Защото пораснахме заедно, учихме се един от друг и така. Все едно е близък роднина, който е заминал някъде много много на далеч и който никога повече няма да видя и няма да ми липсва. Стои си в миналото в някакво ценно чекмедже, заедно с други ценни неща, които нямат място в бъдещето, но от които сме научили нещо.
    Но определено не вярвам, че ъъ 'първия' е голямата ти любов и винаги ще имаш чувства към него/нея.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned
    Неееееееее.Първия с дето бях не му знам името

Всичко е относително ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си