- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато....?
Вашето гадже заглеждал ли се е по други момичета и ако е така какво сте правили?
Да, заглеждал е, коментирали сме я заедно. И аз се заглеждам по други момчета. Все пак, че сме обвързани не пречи да гледаме.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз съм ял шамарие на базик ама...колко точно може да се нарече базик...
![]()
>>DjBelev<<
Пред мен не е. Не знам иначе дали заглежда. Не мисля, че е нещо лошо, но не би ми направило добро впечатление, ако започне да бройка мацки баш под носа ми. Признак на неуважение е поне в моите очи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
По принцип няма как да го накарам да спре да се заглежда,не мога все да съм там да го пазя,да речем,че му имам доверие.Освен да го набия,друго не се сещам,но иначе,за да не заглежда други,гледам да съм възможно най-секси и привлекателна.Така просто няма да му се наложи да гледа други.
Заглежда е силно казано. Хвърлял е погледи, но нищо кой знае какво. Аз съм лошата в нашата връзка. Обичам да заглеждам момчетата и мъжете и да ги коментирам.
Не е проблем за него това, че аз се заглеждам. За мен също не е проблем, че и той поглежда понякога.
Аз го намирам за напълно нормално. Това, че сме обвързани, не означава че трябва да си затваряме очите срещу всички останали.
И спря да се върти за миг земята..
Гледам я, както и вие. Не мисля че някой поглед означава че трябва да правиш нещо. Ако е мн показно вече му кажи, че не те кефи и готово.
Не, не е - аз също. Достатъчни сме един за друг, обичаме се и не ни интересуват останалите.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако е само гледане - можИ ^^ хах
Но би ми станало тъпо/обидно/тъжно/отблъскващо ако има флирт/закачки/етц.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.