От известно време забелязвам, че баща ми се държи по-различно от обикновено - когато говори по телефона, отива в другата стая; излиза вечер и се прибира късно и т.н. Наскоро ми каза, че излиза, но няма да се прибере вечерта вкъщи и ще се върне на другия ден. Аз си предположих, че ще бъде някъде с приятели, но ако беше така - той щеше да каже, затова преминах към следващото си предположение - че си има приятелка. След като се върна вкъщи, не каза нищо - нито къде е бил, нито с кого. Аз си замълчах и колкото и да ми беше любопитно, реших да не го разпитвам. След няколко дни видях, че докато седеше пред компютъра и висеше в Skype, някаква жена му изпрати снимки. неволно видях едната, на която той беше сам, но на следващия ден прегледах и останалите и видях, че има 3 снимки, на които е прегърнал същата жена...Нека обясня как по-точно стоят нещата: Нашите се разделиха, когато бях на 4-5г. и аз живея при баща си. По принцип нямам нищо против баща ми да си има приятелка и даже се радвам, стига той да е щастлив, но проблемът е, че се дразня да съм в неведение - той не ни е запознал, дори не си признава, че има приятелка, и отрича...Може би не иска да ми каже, че си има приятелка, защото мисли, че ще му се разстроя или нещо такова, но докога ще крие от мен, след като вече знам?....