Не знам защо,ама не ми се вярва баща ти да си има приятелка...Виж сега,и моята майка като говори по телефона отива в другата стая просто защото приказва с колегата си за ЕГН-та,някакви сметки и глупости...Един път много пострадах,защото се опитах да подслушвам,чух някакви 9148 разделени на 43 и такива,но мама явно е чула,че слухтя и като отвори вратата...после дълго време ме боля носа А това,че баща ти излиза вечерта и се прибира късно може да означава,че ходи някъде на танци или нещо такова.Например когато майка ми беше на командировка за 5 дена и бях оставена при баща си,той всяка вечер излизаше в 20:30 и се връщаше 02:30.Накрая не издържах и го проследих.Това беше доста тъпо от моя страна,предвид че той всъщност е ходел на латино танци и е забравил да ми каже...
Ако все пак си сигурна,че има приятелка,говори с него.Кажи му ''Тате,така и така,онзи ден като отидох до еди-къде си да си взема еди-какво си,случайно видях че седиш на компютъра и си в скайп.Стори ми се,че разглеждаш някаква снимка,на която си само ти,а после си заедно с някаква жена.Тя много ми хареса и искам да се запозная с нея...'' .Не се притеснявай,че ще ти се ядоса-най-вероятното е леко да е обиден,щото си му видяла снимките,но във всеки случай ще се зарадва,че харесваш жената(т.е. новата му приятелка,ако е вярно...)...
Успех!