- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НЕ ИЗДЪРЖАМ !!!!!!!!!!!!!!!!
fake fake fake fake........
Имаш компютър и интернет , а не ти дават 20 стотинки за близалка ?
Хора , някои е решил да си направи базик с вас да види как ще реагирате на тоя филм написан по - горе , айде осъзнайте се , това са пълни глупости и измислици.
> Отиваш до кухнята
>Взимаш голям нож
>Убиваш гадините
>Бягаш от вкъщи
>Носи ножа в себе си
>Ако те хванат куките се самоубиваш
>??????
>Profit!
Така си и помислих, че ще има някой, който си мисли, че се шегуван ... но уви !! Отново ви казвам това не съм аз говоря с еедна фр по телефона и й казвам какво да пише ... А за д ругите ми баба и дядо .. Нямам. И двамата починаха когато бях много мъничка сега тези са ми единствените. Бях говорила с баща ми да живея при него, но баба ОТНОВО не ме пусна :shok: Каза, че тука съм и трябвала .. Къде съм щяла да ходя при тате да ме бие (което не е вярно) . Не знам какво да правя опитвала съм се да бягам но даже и нямам пари да си платя билет за търново или за Варна (при майка ми)
Добре де, докато диктуваш на тази твоя приятелка какво да пише защо не вземеш да и затвориш и не звъннеш на някой, който може да ти помогне мамка му? Наистина парадираш, че не си измисляш, а не правиш нищо, за да си помогнеш.. Питаше какво да правиш 132435213 човека ти казаха, а ти продължаваш да се оправдаваш... Или си много глупаво момиче или си фалшиво нещо.
Не ..По скоро съм страхливо момиче .. ;хх Страх ме е какво ще стане като се обадя ..
Много ми е странно как ти позволяват да говориш по толкова време с приятелката ти...
Мдааа, много трол.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ужас!Много ти съчувствам.Не знам какво да кажа, как може собствените ти баба и дядо да ти кажат, че си излишен разход...ще те бият за 20 стотинки и че си дошла с приятелки да пиете вода.Подкрепям идеята на scrooper за предаванията.Не знам с какво да ти помогна...
Ии мен ли наричаш идиот ?! О.о
Спестявай и ме наеми.За секунди ще очистя дъртата.......нот.Тролфейс ис хиър.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
gang ако си хубава можеш да дойдеш да живееш при мен. Ще ти платя билет и всичко. Ще спиш при мен.....
![]()
Чета и си мисля , как може да и се връзвате? Толкова ясно си личи ,че темата е фейк и че някой се опитва да тролва хах.
То е очевадно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Нещо не ми се връзва. Кой ти плаща интернета?
И кой плаща сметката за телефона? ХАХАХА жалко тролче си, умирай
и не е хубаво да се шегуваш с това, болен боклук такъв, защото наистина има деца, които са в това положение деа умствено нестабилния ти индивид
Звучи твърде нелепо, за да е истина.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Толкова тежко и гадно ми стана като прочетох как се държат,че направоо откачих..Но мисля ,че в теб има страх някакъв...страх те е да избягаш....НЕ се страхувай! Те са стари хора ..ти си млада и здрава ..БЯГАЙЙ ...(дори да те подггони баба ти :Д няма как да се настигне..Не можеш да стойш повече там..Това след време ще ти повляе зле на психиката
Абе ето го решението...:
Забий един пирон в стената и закачи баба ти на пирона с нейните гащи xD