- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НЕ ИЗДЪРЖАМ !!!!!!!!!!!!!!!!
Имам много огромен проблем.Нашите са разведени . Живея при баба си и дядо си защото майка ми няма пари а новата жена на баща ми не ме иска .Проблемът обаче е ,че откакто живея при баба и дядо постоянно ме тормозят защото дядо ми е алколхолик а баба ми живее в 19век :@@ Всеки ден ме бият ( а аз съм на 14 за бога ) .Пребиват ме от бой за простотии .Например:един ден помолих за 20 стот. за една близалка и даа .. последва ме боят .. ;xxxБаба ми не ми дава да се къпя сама подяволите .. ;хх
Не ми дават да се бръсна под мишниците ,а аз наистина имам нужда.Един ден ми дойде за първи път .И баба ми каза да използвам тоалетна хартия защото няма да ми купи превръзки . Не ми дава да нося сутиен ,а съм си мерила гръдната обиколка просто ... Не ми са ми копували дрехи от 4 години
.Баба ми всеки ден ме обижда .Казва ,че няма намерение да ме издържа и да ми плаща за учебниците в по горните класове . Не ми дават да излизам на повече от една пресечка от вкъщи.И на всичкото отгоре ми дава да стоя на вън само 1 час .Ако закъснея .. Горко ми .... Уж казва ,че няма намерение да ме издържа пък и не ме пуска да отида при майка или при баща ми .Толкова е трудно .. Аз съм най-загубената от цялото дск .. Харесвам едно момче ..И когато баба ми разбра .. Да,болеше ;(( Има още много за разказване ,но не искам да пиша за да не ужасявате .. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ..