.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Повече от фен Аватара на Slamdancer
    fake fake fake fake........
    Имаш компютър и интернет , а не ти дават 20 стотинки за близалка ?
    Хора , някои е решил да си направи базик с вас да види как ще реагирате на тоя филм написан по - горе , айде осъзнайте се , това са пълни глупости и измислици.

Голям фен
    > Отиваш до кухнята
    >Взимаш голям нож
    >Убиваш гадините
    >Бягаш от вкъщи
    >Носи ножа в себе си
    >Ако те хванат куките се самоубиваш
    >??????
    >Profit!

Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    И на мен ми прилича малко на тролване.. Пък и се надявам да е защото дете да живее в тези обстоятелства.. Ако е вярно сещаш се че сама трябва да си търсиш спасението няма да дойде някой супергерой да те спаси.. Обади се тук-там / както казаха горе закрила на детето , полиция , някое предаване / и избягай в някоя приятелка, която живее възможно най-далеч от вас и си търси правата, защото това, което ти причиняват е нелепо просто...
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Други баба и дядо нямаш ли на другия родител ?? Ако са далеч пробвай да отидеш на стоп до тях или някой родител на някоя приятелка да те закара до там. Според мен те биха ти обърнали повече внимание, защото си тяхна кръв !!! Пробвай да се свържеш с други роднини или те препоръчвам да говориш с училищния психолог тя би ти помогнала в такваа ситуация .
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    абе нещо ми мирише на тролстване тука. Прекалено невероятно звучи цялата тая история. Ще ме извиняваш, ама имаш нет, пък иначе кинти не ти дават....Странни обстоятелства....Ако все пак е вярно просто се свържи с някой да ти помогне., но без оправдания, че не ставало и не можело. Има полиция, има отдел за закрила на детето. Няма значение, че баща ти работи там ако е вярно. След като прочетох, че бабата работи в дом, пък бащата в отдела. Дядото да не е полицай, пък лелята от комисията за борба с противообществените прояви. Тролче, тролче...
    Така си и помислих, че ще има някой, който си мисли, че се шегуван ... но уви !! Отново ви казвам това не съм аз говоря с еедна фр по телефона и й казвам какво да пише ... А за д ругите ми баба и дядо .. Нямам. И двамата починаха когато бях много мъничка сега тези са ми единствените. Бях говорила с баща ми да живея при него, но баба ОТНОВО не ме пусна :shok: Каза, че тука съм и трябвала .. Къде съм щяла да ходя при тате да ме бие (което не е вярно) . Не знам какво да правя опитвала съм се да бягам но даже и нямам пари да си платя билет за търново или за Варна (при майка ми)

Цитирай Първоначално написано от Slamdancer Виж мнението
    fake fake fake fake........
    Имаш компютър и интернет , а не ти дават 20 стотинки за близалка ?
    Хора , някои е решил да си направи базик с вас да види как ще реагирате на тоя филм написан по - горе , айде осъзнайте се , това са пълни глупости и измислици.
    Съжалявам, че мислиш така !!

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Добре де, докато диктуваш на тази твоя приятелка какво да пише защо не вземеш да и затвориш и не звъннеш на някой, който може да ти помогне мамка му? Наистина парадираш, че не си измисляш, а не правиш нищо, за да си помогнеш.. Питаше какво да правиш 132435213 човека ти казаха, а ти продължаваш да се оправдаваш... Или си много глупаво момиче или си фалшиво нещо.

Не ..По скоро съм страхливо момиче .. ;хх Страх ме е какво ще стане като се обадя ..

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Много ми е странно как ти позволяват да говориш по толкова време с приятелката ти...

obvious troll is obvious

Мдааа, много трол.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Your.Passion
    TROLL

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от ruthless. Виж мнението
    obvious troll is obvious
    Ох... жалко, че се хабихме да й мислим решения на въображаемите проблеми... Друг проблем има, и това не са баба и дядо. Става дума за нещо гнило в главата.
    always late but worth the wait!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gang Виж мнението
    sweetycherry33 : 4 години ?!! Знаеш ли какво е това за мен !? Все едно да останеш да живееш в лудницата .. И да не ми дават да се бръсна защото съм щяла да привлека вниманието на момчетата ( а то с тези дрехи ,гърди без сутиен,необръснати мишници няма как да стане .. ) .Днес нова обида от баба ми : ти си просто излишни разходи !! Идиот !! .Всеки ден плача като лудите .. Има едни момичета съседки те се опитват да ми помогнат ..Един ден отидохме до нас да пием вода аз и още няколко момичета и тогава баба ми излезе хвана ме за косата и каза : защо ги водиш тука бе ?! Някой да ти е позволил ..аз обясних ,че ще пием вода .. и тя каза : някой питала ли си бе ?И продължи да ме скуби с юмрук ме прибра в стаята .. А момичетата и се разкрещяха как може така да се отнася .. амаа нищо ..хвана ги и тях ама не за косите и ги бутна по стълбите .. едната от тях жестоко и се разкрещя как може да я докосва .. Да и после пак аз го отнесох ..
    scrooper:Да истина е .. ;(( Страх ме е за живота ми !! Ако съобщя някъде .. На всичкото отгоре не ме дават да отида при нашите ..Не знам защо ме държат .
    НЕ МЕ ПУСКАТ ДА ИЗЛИЗАМ НА ЦЕНТЪРА ,A НИЕ ЖИВЕЕМ ТАМ ПОДЯВОЛИТЕ ;xxx ;(( .. Мразя живота си .. мразя всичкоооооо .. ;хх
    Ужас!Много ти съчувствам.Не знам какво да кажа, как може собствените ти баба и дядо да ти кажат, че си излишен разход...ще те бият за 20 стотинки и че си дошла с приятелки да пиете вода.Подкрепям идеята на scrooper за предаванията.Не знам с какво да ти помогна...

Ии мен ли наричаш идиот ?! О.о

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Спестявай и ме наеми.За секунди ще очистя дъртата.......нот.Тролфейс ис хиър.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен
    gang ако си хубава можеш да дойдеш да живееш при мен. Ще ти платя билет и всичко. Ще спиш при мен.....

Голям фен Аватара на TaylorGang
    Чета и си мисля , как може да и се връзвате? Толкова ясно си личи ,че темата е фейк и че някой се опитва да тролва хах.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    То е очевадно.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    абе нещо ми мирише на тролстване тука. Прекалено невероятно звучи цялата тая история. Ще ме извиняваш, ама имаш нет, пък иначе кинти не ти дават....Странни обстоятелства....Ако все пак е вярно просто се свържи с някой да ти помогне., но без оправдания, че не ставало и не можело. Има полиция, има отдел за закрила на детето. Няма значение, че баща ти работи там ако е вярно. След като прочетох, че бабата работи в дом, пък бащата в отдела. Дядото да не е полицай, пък лелята от комисията за борба с противообществените прояви. Тролче, тролче...
    Съгласен съм с теб

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Нещо не ми се връзва. Кой ти плаща интернета?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Нещо не ми се връзва. Кой ти плаща интернета?
    Диктува по телефона на приятелка)))
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

И кой плаща сметката за телефона? ХАХАХА жалко тролче си, умирай

и не е хубаво да се шегуваш с това, болен боклук такъв, защото наистина има деца, които са в това положение деа умствено нестабилния ти индивид

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Звучи твърде нелепо, за да е истина.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от gang Виж мнението
    Ти чуваш ли се ?! Не ми дават да ходя на гости ;ххххххххххххх А камоли да живея при някой друг ..
    Отначало като бях в Търново ( там съм родена ) живота ми беше различен бях напълно нормално .. Но нашите се разведоха и т.н .. Като дойдох при баба си и дядо си .. баба ми ми изхвърли всички маркови дрехи ,гримове ,преси и ми взе всички пари и спестявания ...
    А казах ли ви ,че не спа сама ?!!!! Спа с тъпата ми баба !!! Която не ми дава да лягам по късно от 8 и да ставам в 5 часа .
    На всичкото отгоре ,аз им готвя и им чистя ..Правя всичко .Не ми е позволено да ям докато ги няма другите на масата или вкъщи.

Толкова тежко и гадно ми стана като прочетох как се държат,че направоо откачих..Но мисля ,че в теб има страх някакъв...страх те е да избягаш....НЕ се страхувай! Те са стари хора ..ти си млада и здрава ..БЯГАЙЙ ...(дори да те подггони баба ти :Д няма как да се настигне..Не можеш да стойш повече там..Това след време ще ти повляе зле на психиката

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    gang ако си хубава можеш да дойдеш да живееш при мен. Ще ти платя билет и всичко. Ще спиш при мен.....
    Ако е хубава :Д Тва ме разби

Абе ето го решението...:

Забий един пирон в стената и закачи баба ти на пирона с нейните гащи xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си