.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Скарах се с най-добрата си приятелка ;хх

Зпознахме се д/г преди 1 година... тя ми писа..защото аз харресвах едно момче което и е като брат.. ии отначало не бяхме много близки ... но после с времето аз започнах МНОГО да държа на нея....Първите месеци си бяхме много добри фр ноо когато отидох да се събирам с нея и другите и фр горе на балик ..всъщност тя ме помоли да отида там защото тя живее там и там се събира.. ии аз като отидох там ... се влюбих в едно друго момче което тя познава... ии след което .. на другия ден не помня за какво но се скарахме ЗА ПЪРВИ ПЪТ... ииии тя казала на това момче че го харесвам и тои се зарадвал... и на 13 май той си призна че ме харесва ... но после пък ми казаха че не е било вярно и аз си мисля че тя е знаела но не ми е казала....но нищо не и казах.. но веднъж след няколко дена... излязах с нея и се разбрахме за другия ден пак да излезем ... но на другия ден не ме пуснаха да изляза.. ии от там почнаха караниците... тя се расърди че не съм отишла а аз и написах есемес че не ме пускат... и после в скайпа ... се скарахме много жестоко .. ;ххх и после ... се сдобрихме за малко ... но неините приятели ме намразиха.. и ... сега две от приятелките и ... не искат тя да е фр с мен... и тя ги слуша и от .. 21 май сме скарани ;хх искам да се сдобрим но ако се сдобря с нея приятелите и ще и се расърдят и незнам как да постъпя..а тя беше и още е най-добрата ми приятелка ;хххх

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    на колко си?

Повече от фен Аватара на vassy
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Защо само в скайп се карате? Не може ли и навън?

Според мен ако ти беше много добра приятелка нямаше да слуша другите си приятелки кво й казват ! А и мнг тъпо е постъпила като е казала на тва момче , че го харесваш след като сте се скарали ..

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SunnyWinter Виж мнението
    Защо само в скайп се карате? Не може ли и навън?
    Женски бой!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Фиуу... отне ми 10 минути да се ориентирам в "буламача". И такааа... съветът ми е да не се занимаваш с хора, които не заслужават твоето приятелство. Ако все още искаш да се сдобриш с въпросната приятелка - давай. Честно казано, обаче, здравото приятелство се крепи на стабилни основи, които не могат да бъдат сринати заради някакви глупости.
    П.П. Това са бебешки истории. Такива манджи не са ми по вкуса. ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

petinkataaa
    на колко си?

na 15 sum : ))

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вие не сте най - добри приятелки и никога не сте били. Фактът, че тя е издала кого харесваш, веднага след като сте се скарали - говори много. Още повече, че щом се съобразява с мнението на околните относно теб - не те има за такава, каквато си мислиш ти, че сте.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ми като сте на 15,не би следвало да се държите така,все едно сте на 10...не са те пуснали-тя се разсърдила,скарали сте се-тя те издала..явно само ти си вислиш,че сте най-добри приятелки..не си губи времето с хора,които не го заслужават..

Не мога да го прочета...ии.. не мога да вникна в съдържанието .. иии.. все пак не трябва да се държите като малки деца..иии... трябва да си оправите ''проблема''като нормални хора.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Оооо и аз помня моментите в които с приятелките се притеснявахме момчето което харесваме да не рабере ... ехх спомени ... колко сме били глупави Мацка ти сигурна ли си,че си на 15 ? Щот така кат гледам "и те се расърдиха и се скарахе и ся тя се расърди и ако тва ония ш са расърдят пък аз ш са расърдя" ми звучи,като реплика на 10-11 годишна ...

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Фиуу... отне ми 10 минути да се ориентирам в "буламача". И такааа... съветът ми е да не се занимаваш с хора, които не заслужават твоето приятелство. Ако все още искаш да се сдобриш с въпросната приятелка - давай. Честно казано, обаче, здравото приятелство се крепи на стабилни основи, които не могат да бъдат сринати заради някакви глупости.
    моят съвет е да се срещнете някъде и да си поговорите само двете. но не и по Skype!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Вярно, по нейния Скайп може да е писал някой друг. По-добре поговорете.

blagodarq na vsichki..!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Няма смисъл да се сдобрявате тя не се държи с теб като приятелка тов акоето еказала на момчето и това че слуша другите , но ако толкова държиш на нея обсъдете проблемите си заедно...дано съм ти помогнала

Вярно е, че тя е постъпила много глупаво като е казала на момчето, че го харесваш, и ти се е разсърдила за простотия.. И общо взето поведението й говори, че тя не е добра приятелка.
    НО щом ти държиш на нея, обади й се, излезте, поговорете. Ако не се сдобрите, то поне ще знаеш, че не заслужава да я търсиш повече.

По това което чета тя не ти е никаква приятелка щом та порти наляво и надясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си