.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Коса ?

Hybrid View

Голям фен Аватара на babyy123

Коса ?

Здравейте,можете ли да ми препоръчате някакви подхранващи продукти за коса,защото моята преди я изправях всеки ден и тя започна да цъфти бързо,да пада и загуби блясъка си.Къпя се всеки ден,защото бързо се омазнява..
    Последно редактирано от babyy123 : 06-23-2012 на 20:35

Голям фен Аватара на Glam0rous
    По-добре помисли над това всекидневно къпане. Доста зор ти вижда косата с него, а и ако всеки ден си я изправяла кофти. Не искам да ти проповядвам морал, по принцип съм и за честото къпане и за употребата на преси - по-добре да я изправяш, отколкото да ходиш като разплетена кошница, но НЕ всеки един ден...и като я мъчиш така е трябвало да слагаш балсам/маска и нещо преди пресата (спрей) .
    Сега освен да се подстрижеш и да и дадеш малко почивка + да си купиш хубава маска друго нз.
    А и като толкова често я миеш не си купувай какъв да е шампоан, а да пише, че е за честа употреба. И аз ползвам сега такъв на Клоран.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от babyy123 Виж мнението
    Здравейте,можете ли да ми препоръчате някакви подхранващи продукти за коса,защото моята преди я изправях всеки ден и тя започна да цъфти бързо,да пада и загуби блясъка си.Къпя се всеки ден,защото бързо се омазнява..
    Като за начало - ножицата. Подстрижи всичко изтощено и нацъфтяло.
    Първоначално се погрижи и за падането й. От кога е това? Сигурна ли си, че не е сезонно?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Както казаха преди мен-първо се подстрижи.
    След това си купи възстановяващи продукти за коса,а ако имаш възможност си купи професионални.
    Също така спри пресите.

Здрасти! И аз всеки ден си я изправях тая мойта коса и имаше естествено резултати - изправена коса, на другия ден - съсипана, изтощена като слама коса! Отидох аз при фризьорката, клъцна ме, оттук, оттам и хопаляяя... цъфтящите краища ги няма. Като първа стъпка ти препоръчвам да отидеш на фризьор. Ако си прекалено "бойна" и нетърпелива, рискуваш да се направиш на нищо, но това не значи, че и нежните момичета могат да се "кастрят", както си искат! Надявам се в твоя град да има Ivis ( www.ivis.bg), ако има те съветвам да погледнеш сайта, който ти дадох, чупиш касичката и отиваш с някоя приятелка В това яко магазинче има всякакви продукти каквито една жена мечтае (без дрехи и мъже )! Грижа за коса, тяло, ръце, нокти.. всичко! Обожавам тоя магазин! Отиваш на сайта, гледаш Грижа за косата и БИНГО! Както ти казах - чука, касата, кинтите и идваме женски рай!
    Последно редактирано от Ягодка : 06-26-2012 на 10:35

Голям фен Аватара на babyy123
    Благодаря ви за съветите! Аз хубаво се подстригах,вече ги няма нацъфтелите краища,гледам да се къпя поне през ден,ама косата ми наистина стана много къса.Както и да е ще си търпя последствията

Ползвай някакво масло-кокосово/бадемово и т.н. Вечерта си намазваш косата хубаво ,връзваш я и така спиш и сутринта я миеш. И вместо да я изправяш намери подходящи стилизиращи продукти, и те не са цвете,но е по-добре от пресата.Колкото до омазняването-пробвай сух шампоан.Опитай да я миеш по-рядко и няма да се омазнява толкова.И си купи подходящ шампоан-аз съм доволна от Clear,Pantene и от Orzene.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Прави си на 2 седмици домашни маски с тривитаминол.. Отделно 2 часа преди къпане можеш да се мажеш със бадемово и пшеничено, най-добре по отделно ги слагай и ги редувай.. Не преди всяко къпане де, но примерно 2 пъти в седмицата.. Изправяй се възможно най-рядко, а преди да се изправяш се мажи със кристали или някакви протектори / има спрейове има и като гелове / . За накъсването не се реши докато ти е мокра косата и най-добре да се решиш с дървен гребен, не спи и не ходи много с вързана коса.. И по-често ходи на фризьор.. И така...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Направо прочети темите Всичко за косата.. там има много полезна информация.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Извинявам се,че ти ползвам темата, но от този шампоан Клоран , дето го споменаха по-горе , доволен ли е някой?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си