- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ли са 10 години?
Такам... малко въведение.. До вчера тук във форума се оплаквах ,че не мога да се влюбя и ,че ми е трудно да започна връзка в която да има чувства...,но точно когато се отказах да се занимавам като цяло с това стана нещо супер странно...
Едно момче започна да ми пише и като по чудо аз го харесах .. (не съм харесвала момче от 3 години) ..
Обаче разликата ни в годините никак не е малка а е цели 10!!! Това малко ме притеснява .... какво мислите??
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Ако си по малка от 25 години - да, прекалено много е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По принцип не, за мен даже това е перфектната разлика в годините, но зависи ти на колко си разбира се...
Еми аз съм на 17 а той на 27.....
Много са.
15 букви
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не мисля, че са значителна разлика. Майка ми и баща ми имат 10 години и се разбират повече от добре вече 26 години въпреки всички трудности. Не се притеснявай от разликата, стига двама души да се обичат, другото няма значение![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аз го познавам по принцип не ,че е онлайн запознанство .. просто е човек от който не съм очаквала внимание така да кажа...
Аз съм била през това време с момчета ,но не съм имала кой знае какви чувства така да кажа ...
Като цяло тази история си е доста странна защото сега като се засечем някъде и е малко неловко... Познаваме се от много отдавна той е колега на баща ми братовчед на моя приятелка и като цяло се знаем от много отдавна. Просто изведнъж отношенията ни заеха друга поза и нз... само годините ме притесняват , защото аз искам сериозна връзка а не само флирт.. преди съм имала авантюри с гори долу толкова годишни ,но никога сериозна връзка ..... много ми е притеснено ..
Последно редактирано от PLEYGIRL : 05-19-2012 на 22:33
Е, тогава не му мисли толкова.Няма как да знаеш една връзка дали ще бъде сериозна, преди да си я започнал. Щом и двамата се харесвате, какво по-хубаво ? И сериозността на отношенията не зависи само от годините, а и от това какъв е човека. На 27 се предполага** да е по-зрял и улегнал. Щом си пасвате, разликата във възрастта не е от такова значение в този случай..10 години пак казвам, за мен са добре, аз даже предпочитам..
![]()
Разбирам ... е много благодаря за куража .. наистина доста се бях панирала ...![]()
Ти си решаваш. Ако си допадате по характер и всичко - пробвай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ем виж са от една страна не ми се вижда толкова зле разликата-приемлива е донякъде
от друга пък ще кажа да не избързваш-вярно,че искаш сериозна ама току-виж да не се окаже ,че е с теб само заради секса и тн.....може и 20 години ако щеш разлика да имате,но ако се държи незряло(за възрастта си) просто не се занимавай с него...в случая щом си го харесала няма нищо лошо да пробваш все пак си достатъчно голяма да взимаш решение...
Не са чааак толкова много, зависи вече от характерите ви.
С мъжа ми разликата ни е повече от 10 години и никога не съм се чувствала зле от този факт, защото никога не ми е пречел. Въпрос до разбирания, характери, желание, усещане. На 17 би трябвало вече да си осъзнат човек с изграден характер и ако момчето пасва на твоя, няма никакво значение с колко е по-голям.
А дали твоето разбиране за "сериозна" връзка съвпада с неговото?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Точно това щях да кажа и аз.
На този етап 10 години са много. Вие самите сте на различни етапи от животите си и дори и сега да не го осъзнаваш ,с времето ще разбереш,че е така. Теб те очакват съвсем различни неща,от колкото него,а и да не говорим,че той вече е минал по твоя път .Може би точно за това те привлича,защото има опит и се чувстваш по по-специален начин с някой,който знае какво прави. Ако не сега,то поне след 3 години може да му се прииска да се ожени,да има деца... а ти тогава ще си едва на 20. Никой не е казал,че ще се или няма да се задържите до тогава ,ако тръгнете,но след като сама се опитваш да ни кажеш,че си достатъчно зряла и голяма,то погледни по-сериозно и по-реалистично на нещата. Не сме във времената на бабите ни,когато разликата във възрастта не е била толкова от значение,сега животът ни предлага толкова много възможности,че едва ли той е най-добрият избор за теб.
Дори и да не си се влюбвала от 3 години насам,това не означава,че след седмица няма да се влюбиш в някой на твоята възраст или айде да речем с 5 години по-голям от теб,но... както казах-сама ще се усетиш,че 10 години разлика в този етап на живота ти не е за теб.
Здравейте !Аз съм в същото положение, с приятеля ми имаме 10 години разлика, но това не ни пречи да сме адски щастливи и да правим общи планове за бъдещето. Аз съм на 22, а той на 32, връзката ни продължава втора година .. Според мен изключително много зависи от самите вас, защото има хора, които и на 35 години пак имат акъл на 15 годишни.. бягайте далеч от такива хора
Всичко е строго индивидуално
Но определено мога да кажа, че разликата си личи в начина на мислене, на държание и на възприемане на конкретни ситуации и проблеми..
![]()
На 27 обикновено един мъж вече мисли за семейство. Иска нещо по-непорочно, което да си опитоми. Лесно му е да му вържеш, най-малкото заради това, че има 10 години повече опит от теб. После като нищо ще ти направи дете, за да те задържи. Това е в общи линии. А ти си малка и глупава.
Ако бяхте на 21-31 ОК. Тогава, когато той поиска семейство, ти може би щеше да бъдеш склонна да му го дадеш. Ама иначе.. Не знам колко дълго ще издържите.
За твоята възраст са много. А и ти си още хлапе, както каза някой преди мен не се знае дали неговото и твоето "сериозно" означава едно и също. Пробвай, но имай едно на ум.10 години не са малко, но според мен основното е, че ти си на 17...ако ти беше на 25, той на 35 щеше да е съвсем различно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добави още +10 и всичко ще бъде перфектноах вие момичетата все едни си харесвате..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
имам съученичка със същата връзка... може би ако тя беше по-сериозна ще излезе нещо хубаво , а нейното е чисто лигавене. Помисли дали си струва момчето ,, дали си способна да се справиш с различията и проблемите , които ще се появят в следствие от разликата и действай
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!