- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще можете?
Не вярвам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако е нещо единично, а не хлътване вероятно да...
На този етап от живота си - не, със сигурност. След време не знам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Поредната тъпа тема.
Не, не бих.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми не ....
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не.
п.с. Търсачка за теб няма ли?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Nein. Защото изпитвам адски силни чувства към това момиче и това би ме наранило ужасно много.
Сега е моментът да поспорим за дефиницията на "изневяра".
Тъкмо вчера гледах един епизод на "Войната вкъщи" и там женен мъж си пишеше в секс чат с няква мадама. Изневяра ли е това?
Зависи кой как гледа на нещата, за едни може да е за други не. Но непременно ще доведе и до физическа изневяра.
Същото като в love.net, ако сте го гледали. Първоначално се започва с някакви невинни чатове. първият признак, че във връзката нещо куца. После това се пренася в реалния живот, и се стига до изневяра (физическата).
На този момент от живота си не бих простила изневяра, страшно много ще ме нарани, толкова много обичам човека до себе си, но не знам как ще разсъждавам, когато създам семейство с него и ми се родят дечица.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Дали бих простила? Да. Дали бих се занимавала с въпросния след това? За нищо на света.
Не , не бих простила. Щом да се е стигнало до там - явно нещата не са вървели , както трябва и след тази случка няма как да вървят нормално. Всичко, каквото било - било, продължаваме напред разделени, въпреки да го обичам ужасно много.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не бих. Това може би е нещото, което ще ме обиди и нарани най-много от всичко! : )
Това е нещото, което не бих простил никога на любимия си човек, просто защото я обичам прекалено много, и ако това се случи ще съм адски наранен и ще ми трябва много време, за да мога да се възтановя.
Да,бих простила изневяра,но зависи от обстоятелствата ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зависи, но във всички случаи ще съм адски наранена.
Зависи. Но каквато и да е била причината, явно нещо във връзката е куцало. Така че по-скоро не. Ако видя, че човекът наистина съжалява и е било моментно, може и да си помисля.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
много зависи , за кого става въпрос ... принципно не