- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с приятелката ! ( Френска )
Ами с приятелката сме заедно от 5 месецаи се е случвало 2- 3 пъти да я лижа с надеждата че 6те върне услугата ! Оба4е НЕ ! Та какво да направя .... иначе си правим секс сичко е ОК ! обаче това много ме тормози ..... От както разбрах че няма да върне услугата ... спрях и аз. И тя се ме кара обаче аз и викам 6том ти не начи и аз не ( сиг звучи много тупо но отчаяните моменти имат нужда от отчаяни мерки ! даите съвет ! :Д:Д Без глупави коментари плз
Последно редактирано от viharcho : 06-23-2012 на 20:58
неграмотен си.
Кат не ,ще няма да ти прави,кат толкоз ти е зор не и прави и ти.
Имаш уста,пробвай да говориш и да разрешите проблема.
maDamn
Доста егоистично от нейна страна, ти да и правиш кефа, тя да ти отказва. Поговори с нея кажи и, че искаш да ти направи свирка ( не с тея думи, че да не изядеш шамара, ако е някоя по-простичка, гледай да е малко по-галантно ), ако откаже изслушай доводите и защо ти отказва и се опитай да го обориш. Ако и след разговора пак в леглото ти откаже свирка, или се примиряваш с положението, или и биеш шута и търсиш друга, дето да духа.
Знаеш ли защо не иска?Ако има конкретен проблем пробвай да направиш нещо по въпроса
измий си бубата
то густо, то пусто
Така.
Тъпото е не че не ти прави, а че се сърди, когато ти не й правиш.
Ти също не си особено остър. Такива неща не се правят, заради надеждата, че ще ти върнат 'услугата'. (услугата?!?)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като се замисля, обичам да лижа повече от всичко друго. Боли ме фара дали ще ми връща или не жеста. Ама да е измита и обезкосмена скумрията де.
Welcome to the Jungle...
4XCOKИ
Ти си малка и не разбираш.И все пак ти пожелавам да попаднеш на такъв.
Welcome to the Jungle...
не искам честно казано ^^
4XCOKИ
Твоя воля.
Пич сигурно я е срам или се чувства неуверена, щото няма опит и си мисли, че не знае кво да прави. Поговорете сериозно, но без да я притискаш, нека тя реши кога да го лапне. Винаги го има варианта да я гнус де, дано не е това.
Welcome to the Jungle...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първо - неграмотен си!
Второ - тия неща от кога се правят, за да се върне "услугата"?
и трето - говорил ли си с нея каква е причината за нейното нежелание?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
При вас е по рядко срещано да на лижите ама при нас е съвсем различно усещането поговорете пък ако не искам не вяжното да ли ти го лапа или не све пак нали правите секс
Както останалите са ти казали - Говори с нея. Няма как някой тук да ти каже, къде е проблема след като не я познава.
И не го прави за да ти върне "услугата" ЛОЛ, супер тъпичко ми се струва. Прави го само, ако ти се прави и когато ти се прави.
Говорил ли си с нея? Ако не - време е вече да действаш. Подбери си добре думите и поговори с нея, изслушай я - накарай я да ти каже какъв е проблема, за да не го прави. Възможно е да е неопитна и несигурна в себе си , и да е заради това. А иначе недей прави нещата, само за да ти се върне услугата - прави го тогава, когато искаш да й доставиш удоволствие и когато искаш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз си мисля, че сте прекалено малки, за да се разберете хаха
Казаха ти и преди мен... поговори с нея, опитай се да се изясните, но не бъди груб и не й натяквай.
И да, нормално е да искаш тя да ти прави френска... сексът е взаимност преди всичко, ако един е неудовлетворен значи нещо куца.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ти мъж ли си или хлапе. Хвани я за косата и като почне да вика си го вкарай и ръгай здраво. Трябва да знае кой е мъжа.