- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казвали ли сте?
Казвали ли сте някога ,,Обичам те'' без да го чувствате?
Не.
Попадала съм в много неудобни ситуации заради това, че не съм отвръщала със същото, но не бих излъгала някой, че го обичам. Когато човек чуе тези думи се настройва някак по друг начин към човека, от когото са изречени. Очаква нещо, вярва в нещо... Не искам никой да очаква от мен неща, които не мога и няма да дам.
И спря да се върти за миг земята..
Не и не бих го направила.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
доста пъти всъщност
Да, но много, много трудно и то след като вече обичаХ.
Сега определено не мога да го кажа без да го чувствам. :> Или мога, но в момент на еуфория и би било просто... всъщност би било някакво истинско, но не така, както знам, че обичам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Всъщност доста пъти и то в предните ми връзки. По - простата причина, че едва с последната ми връзка осъзнах какво наистина значат тези думи.
НеДоста усилия се изискват да го кажеш, но да го почувстваш - още повече
![]()
Да. >w<
И съжалявам много.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не.
Попадала съм в доста неудобни ситуации, когато не съм отвръщала. Тъпо е някак си да лъжеш другия, че имаш силни чувства и да му даваш надежди за взаимно бъдеще.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм и смятам, че е изключително глупава постъпка да го казваш, без да го чувстваш... Също толкова глупаво, като да обичаш без да кажеш (за съжаление много често ми се случва)
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Да. В началото на първата ми връзка...
maDamn
Никога не съм го казвала без да го чувствам. Случвало се е няколко пъти да ми го кажат, но да не отвърна ама кво да лъжа ли?
nigga stole my bike
Преди време го казах на момче, което си мислех, че обичам, но в последствие осъзнах, че съм го казала само от неудобство към него. (той го беше казал пръв)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3