- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можете ли да го направите?
Бихте ли се хванали с някой друг/а,въпреки че още имате чувства към предишния/ата партньор/ьорка,само за да го/я забравите,а новата/ият да не знае това и да се държите с него/нея все едно го/я обичате?
Зависи. Ако връзката има потенциал, бих опитала. Всичко си зависи от човека, все пак трябва да има дори и минимално привличане, а после нещата биха могли да се развият. Но винаги бих се държала леко дистанцирано, за да не давам напразни надежди, но мисля, че е редно да се даде шанс,ако човекът заслужава и ако е ясно, че в предходната връзка всичко е приключило.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
можем всичко да правим
то густо, то пусто
едва ли
всъщност не
няма да съм със сериозна нагласа и ще си го кажа и на човечето
накрая (който край няма да е в далечното бъдеще) ще се подразни от факта, че ми е гадно (или поне не достатъчно хубаво) да го гушкам и целувам и като цяло няма да му се радвам толкова.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ти си няква сбъркана с тея теми ве
Не. Това са детски истории.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не бих могъл.
Най-вероятно бих. Обикновено така правя. Най-лесно забравям една връзка като се хвана с друг. Но в никакъв случай сериозно. Няма смисъл да се лъжем.
Виж какво ... аз ти предлагам да се захванеш с нещо друго което да отвлича вниманието ти нещо като хоби примерно и да не си търсиш момчета за лекарства защото от тях се повръща !!
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Не, не бих могла.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз съм го правила , но залъгваш само себе си ... втори път едва ли ...
Bitch, please. Над 90% от момичета спят с първия срещнат "за да забравят сериозния си приятел, към когото имат чувства".
Woman's logic ftw
Правила съм го, но новият беше наясно, че си страдам по предишната връзка.