- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
Запознах се с едно момиче преди 2 дена, и си личи ,че има чувства към мен.Проблемът е ,че ако тръгнем, приятелите(или поне се пишат за такива) ми ще ме упрекват как можа да тръгнеш с тая и т.н. Почети всеки от тях я плюе и какво ли още не.Ако може някакви идеи какво да направя?
Ако и ти имаш чувства, какво ти пука какво ще кажат приятелите.
Виж я какво представлява. Ако тръгнеш с нея и приятелите ти се окажат прави, ще я махнеш и толко'. Всеки греши, си казваш и продължаваш напред. Приятелите ако са ти такива приятели, ще те разберат и ще ти влязат в положение. Най-вероятно и толкова я псуват, защото искат да те предпазят от нея. Може би тя наистина не си струва, защо иначе мислят така за нея?
От друга страна го има вариантът, в който да опровергаеш приятелите си и да им докажеш, че не е толкова лоша и т.н.
За всеки случай провери сам, не се оставяй да ти казват някакви неща, без да ги провериш сам. Може пък да е точно за теб тва момиче.
Последно редактирано от jghgh : 06-23-2012 на 21:45
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Промяната на мнението ще стане трудно,защото те я познават от доста време...
Това си е твоя живот, какво ще оставяш да ти се мешат в живота и да ти казват какво да правиш? Ти нямаш ли си свое мнение? Щели да те упрекват, че какви приятели са ти тогава?
Аз не бих допуснала в живота си някого, когото приятелите ми познават и не харесват. Тези, които биха дошли да ме предупредят още в началото не биха ме подвели. Знам си стоката.
Имай си едно наум, щом приятелите ти се изказват толкова негативно. Има хора, които на пръв поглед са супермилички, добри, разбрани, а са егати лицемерите.
От друга страна, може да я плюят въз основа на някакви неверни слухове. Дай шанс на момичето и ако видиш, че си пасвате, кажи на приятелите си, че очакваш да се радват за теб.
Опознай я.
И ако имаш чувства към нея - да не те бъркат другите. Това си е твоя живот и ти си решаваш какво да правиш с него. Аз, когато тръгнах с настоящия си приятел, ми обясняваха какви ли не глупости за него - неверни слухове, пуснати от бившите му. Говорихме и след време осъзнах, че той е прав и тия слухове са неверни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За опознаването добре,но днес като слушах как всеки я плюе и и говорят какви ли не глупости.Всичко това,може би ще се прехвърли върху мен,особено от гадните лицемерчета...
Ако са ти приятели, ще те предопредят, ако момичето не става. Но от друга страна трябва и да ценят мнението ти, дори и да не е правимно. Тръгни с нея и скоро ще разбереш дали приятелите ти са били прави, или не.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))