Здравейте! Ето моята история - много харесвам едно момче и то вече доста време. Смятам, че и той мен, защото ме гледа много особено (виждам в очите му).. Престраших се и направих първите крачки - запознахме се, имам му скайпа и фейсбука. Писах му, но той не ми отговаря. Често се засичаме но нищо не става :X Работата е там, че аз танцувам, той също. Участвахме заедно на фестивал по танци (в различни групи - аз хип хоп, той - народни танци), убедена съм, че ме видя като танцувах и после зад кулисите пак ме гледаше странно (в добрия смисъл). Докато той танцуваше аз бях най-отпред и се усмихнах, той също на мен. Но само това... А аз искам повече от погледи, искам да говорим, да се опознаем, и знам, че ще си допаднем, защото слушаме една и съща музика и др., имаме общи интереси. Но не сме говорили пряко... Не искам да намесвам моите приятели или неговите (предлагали са ми да му кажат за мен) но мисля, че нещата ще се объркат. Вече не знам какво да правя (а не спирам да мисля за него), според мен е просто срамежлив. Моля Ви помогнете ми! Мисля, че имам две опции - да му кажа какво изпитвам но не знам как, или нищо да не направя (но искам да направя нещо). Благодарна съм ако ми дадете съвет
Последно редактирано от Monit0o : 06-24-2012 на 10:49