.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Супер фен Аватара на scrooper

Изтезания на гълъби и др. животни?

Понеже темата за "помиярите" е в този раздел, поствам проблем, който има нещо общо с тях.
    Гълъбите са навсякъде. Градските са нахални, разпльокани по улиците, снасящи в саксиите по балконите, използващи минувачите за тоалетна и т.н... и разбира се редовно хранени от баби и подобни.
    НО от какъв зор някой би овързал крака на глълъб с тел?! От години срещам такива- куцат, защото единият им крак е яко овързан и подут... Това не е човешко.
    Обръщам се към всеки "мъчител" с призива: Когато хванеш гълъб, след като толкова го мразиш, просто го отстрани. Но да си играеш да го овързваш и после да го пускаш... показва, че имаш сериозни отклонения.
    Това важи и за режещите кучешки крака, и за всички подобни- не си играй, не бъди изрод- като те дразни това животно, просто го утрепи...
    always late but worth the wait!

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    и аз мисля така ... какви ли неща не съм виждала толкова е ужасно ... тези хора които го правят наистина са БОЛНИ!!
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Едни такива келеши пострадаха, същото ще се случи и с останалите, стига да бъдат хванати в крачка. : )

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Това никога не съм го виждала. о.О Наистина ли някой го прави?
    ПП. Не знам, но на мен гълъбите никога не са ми пречели, а в София си имаме достатъчно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Едни такива келеши пострадаха, същото ще се случи и с останалите, стига да бъдат хванати в крачка. : )
    Би ли споделил?

Wtf, дори да "очистиш" гълъба пак е тъпо. И въобще гълъбът е някакво супер безобидното животно. Не знам в София как е, но по Черноморието гълъбите са изяждани от чайките и котките. Може и прегладнели песове да ги ядат. Имат си естествени врагове.
    А аз самата съм била насирана по-често от чайка, отколкото от гълъб.

Извратено е да тормозиш каквито и да е животни....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Wtf, дори да "очистиш" гълъба пак е тъпо. И въобще гълъбът е някакво супер безобидното животно. Не знам в София как е, но по Черноморието гълъбите са изяждани от чайките и котките. Може и прегладнели песове да ги ядат. Имат си естествени врагове.
    А аз самата съм била насирана по-често от чайка, отколкото от гълъб.

Извратено е да тормозиш каквито и да е животни....
    Съгласна съм напълно със всичко казано! И верно тука във Варна по-рядко се виждат гълъби, отколкото в София например, където са бая, особено следобед по парковете, където ги и хранят баби и разни други минуващи и седящи в парка хора.

Мега фен Аватара на draid
    Всеки който измъчва животни е пълен комплексар и за това си го изкарва на по-слабите от него.

В съседния блок живее едно момиче,на възраст колкото мен.То винаги излиза,за да си играе с 7-8 годишните лапета пред блока.Тъй като се мотаят много котки,и мъжки и женски,пред нашия блок винаги има една черно-бяла котка.Тя и още един котарак си имат малки котенца.За щастие имаме разумни съседи,които са се опитали да спасят дребосъчетата от гадните лапета.Та съседите ни пъхнаха котенцата в едно ограждение за дърва и всеки ден им носим храна.Котенцата са 4.3 от тях са чисто черни със зелени очи,а четвъртото има бяла муцунка и бели косми по гърба.Та това котенце е най-слабото,най-малкото и най-мършавото,но пък най-смелото.Та това момиче,дето е колкото мен,го е взело и истински го мъчи.Върти се и върти котенцето с нея,кара го да се катери по нея и го мачка до пълно смачкване.Баба ми се опита да я вразуми,като я попита да не би да няма топка,че мачка котенцето.А,тя,с още 3 лапета,отговорила,че котето е тяхно,защото майка му е умряла.Тя си е жива,разбира се,но те продължават да го мачкат.Днес сутринта като отивах до магазина го видях сгушено в единия вход.Извиках го и го погалих.Стана ми жал за него,като го видях какво е мършаво и се върнах да взема натопен в пилешка супа хляб и малко месо да го нахраня.Много болно ми става за него и се замислям да напиша писмо до отдела за закрила на животните и така хубаво ще глобят родителите на това момиче и на приятелките му,че родителите му да го накарат да спре,за да не ги глобят пак...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Всеки който измъчва животни е пълен комплексар и за това си го изкарва на по-слабите от него.

+1

Bonbonchencety, само дано жалбата да няма обратен ефект и момичетата да започнат "напук"...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А то убийството било безболезнено и не представлява вид мъчение?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Би ли споделил?
    Не бих.

Насилието над под слаби, без причина и особено, когато е за удоволствие е много против житейските ми разбирания, а аз държа на ценностите си и нещата, в които вярвам.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ами ако някой е озверял, е по- добър вариант да убие животното и да се свършва бързо, а не да го осакатява и да го обрича на мъки за дълго време. Не знам, поне за мен смъртта е по- доброто решение от безмислено мъченичество.
    Не че подкрепям цялото "занимание", но просто предлагам алтернатива, с надеждата,че на озверелия му е все тая.
    Абе, просто съм потресена от някои действия на човека, които са необясними за мене.

Banned Мега фен
    Всяко убийство и нараняване на животно за удоволствие е вид садизъм и избиване не комплекси
    Тук отпада лова и риболова , също така и убийствата на животни във фермите.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Според мен за такива болни мозъци,смъртното наказание няма да е пресилено! Животните нямат вина,че ние сме пропаднала нация?:X

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Всяко убийство и нараняване на животно за удоволствие е вид садизъм и избиване не комплекси
    Тук отпада лова и риболова , също така и убийствата на животни във фермите.
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Според мен за такива болни мозъци,смъртното наказание няма да е пресилено! Животните нямат вина,че ние сме пропаднала нация?:X
    +1
    тъпаци мръсни... всичко се връща...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Има огромна разлика между мъчение и убиване. Почети малко не се излагай, само за да се опитваш да ме засечеш нито в клин, нито в ръкав.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Абе, вие нормални ли сте бе!? Толкова ли няма какво да правите по цял ден? Аз обикновено идвам тук, когато ми е скучно и да се посмея на някаква простотия, ама т'ва заслужава да му драсна един коментар. К'во изобщо сте тръгнали да коментирате как някой някъде си тормозил ГЪЛЪБИ? Хахахахах... браво, бе!
    Не казвам, че е нормално, ама стегнете се малко бе хора. Правете каквото искате, просто искам горе долу да ви покажа гледната точка на един минувач който видя вашата тема, т'ва е по зле от фейсбук котките. Както казах по-горе, не съм ЗА тормозенето на животни, ама вие сте смешни

П.С. - Пуснете и тема, как безскрупулните мозъчно увредени същества тормозят и охлювите, нали сте виждали настъпени охлюви? БАХТИ КВИ СА ТИЯ ИЗРУДИ БЕ!!! САМО БОЙ!!!!!!

П.С.2 - http://www.youtube.com/watch?v=owRlGUKJC7s

П.С.3 - АЛАХ ДА ГИ НАКАЖЕ ТИЯ КОПЕЛЕТА ДЕТО ИЗНАСИЛВАТ ГЪЛЪБИ! НЯМА 'КО ДРУГО ДА КАЖА.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

^ Добре, гълъбите може и да не са "сериозен" пример. Идеята на темата е не да оплакваме съдбата на пернатите, а да се дискутира каква е логиката на тия, които биха се занимавали да дебнат, хващат, изтезават и след това да пуснат животното. И също така е тъпо нарочно да ходиш да настъпваш охлювите- само правиш мръсотия. Въпросът е принципен, "минувачо".

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    ^ Добре, гълъбите може и да не са "сериозен" пример. Идеята на темата е не да оплакваме съдбата на пернатите, а да се дискутира каква е логиката на тия, които биха се занимавали да дебнат, хващат, изтезават и след това да пуснат животното. И също така е тъпо нарочно да ходиш да настъпваш охлювите- само правиш мръсотия. Въпросът е принципен, "минувачо".
    Ти не си никой/я, че да дискутираш и да даваш смъртни присъди на хората. от 7 билиона души, всеки един има различно виждане и различна мисъл, няма значение дали си съвпадат с някой или не. Говориш все едно ти си този който трябва да решава дали въпросното тормозене на гълъби трябва да се случва или не. Отиди да дискутираш с Обама за световната криза в САЩ. Колкото и да се опитваш и да ми дискутираш как всички тия копелета трябва да умрат и т.н. никога няма да разбереш точната причина, поради която са ги направили и тяхната логика, факт е, че се случва, да дискутираш и да не дискутираш нищо не можеш да направиш освен да си дадеш некомпетентното мнение по въпроса, нещата са много по сложни от "ЕЙ, ТОЯ БИЕ ГЪЛЪБА, БЕ! СМЪРТНА ПРИСЪДА!". Мисълта ми е, има по добри начини за губене на време.

ЕДИТ- Сори, не ти прочетох поста докрай щото ми стана тъпо. Относно охлювите - това беше само пример в кърга на шегата, защото цялата тема е такава. И тъй де, по твоята логика и мислене, как така 'само правиш мръсотия' ? Те не са ли живи същества? Не живеят ли? Те не са ли едно от великите творения на маминката ти природна? Сам/а си противоречиш.
    Последно редактирано от dPa3HuTeJl : 06-25-2012 на 19:27
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Бре, кога станахме 7 билиона ... къде ли се побираме в тая малка земя. Срамота е да бъркаш две числа които са на разстояние едно от друго с толкова много нули, особено с тоя аватар.

И не забравя, всеки има право на лично мнение, всеки които желае може да се изкаже.

Град
    София
    Еееееей, спрете да говорите така за охлювите!@!@ Това, че не са 2 метра не ги прави няква дреболия. Обожавам охлюви, извънредно нежни и деликатни същества са.

Когато намеря навън насред пътя, го хващам и местя, за да не бъде настъпен случайно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Между другото, веднъж се опитах да ги готвя, но някак не успях да сътворя неустоимо кулинарно изкушение. Установих, че се готвят трудно и дълго време, освен това не са кой знае колко вкусни или поне тия дето аз сготвих не бяха, но вероятно проблемът е в готвача.

Едит: Аз също ги отстранявам от пътя, ако видя че е застрашен от смачкване.

Град
    София
    Веднъж баба ми се опита да сготви варени охлюви и въобще не се справи, според мен не беше дори доближила да ги свари, изглеждаха си като живи и се опита да ме принуди да изям един. Повърнах направо на плочките. Беше едно от най-неприятните ми изживявания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си