- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изтезания на гълъби и др. животни?
Ааа те трябва да се варят доста, а иначе после започват да си изпадат от черупките и се яде само ходилото. Хватката с охлювите е че трябва да ги оставиш гладни и затворени за 48 часа, че да се осерат хубаво, за да не ги ядеш с бонуси. А след като се сварят вече се правят на ядене, т.е. имат допълнителна обработка.
Е, къде толко акъл от луда жена, чийто максимум е принцеса със сирене и кашкавал...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Откъде пък реши, че мнението ми по някакъв начин е било насочено към специалната ти персона? Към авторката беше, защото за мен това "убивайте, ама не мъчително" е абсурдно и лишено от всякаква логика. И не знам колко пъти си умирал, че правиш тая огромна разлика. Безболезнено убийство едва ли съществува. И да, има разлика между това да режеш крака или да удушиш директно(примерно), ама едва ли ако си способен на едното ще ти е много трудно да стигнеш до по-тежкото.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
в плевен е фрашкано с гълъби, но на никого не му пречат. толкова са безобидни и милички, с приятелки като си вземем нещо за ядене и сме по центъра, винаги им даваме. А тези, които изтезават гълъби (и не само, каквито и да е животни), са със сериозни психически отклонения и се нуждаят от клинично и медикаментозно лечение в сградата с меките стени (ако ме разбирате)... Животните не са виновни, че управляващите са олигофрени, че някой-си има любовен, а друг - семеен проблем. Не мисля, че трябва на тях да си го изкарват...
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Трябва да сложиш 'хуманно' пред 'убиване'.Защото аз бих предпочела да живея с омотани крака, пред това да ме убият бавно и мъчително, ръчкайки ме с пирони примерно. xD Така или иначе начина им на придвижване е главно летенето.
Един път се бях натъкнала на кофти гледката как свраки ровят в червата на прегазени гълъби и ги ядат.А междувременно страхотните ми съученици се кефеха, че някаква кола е прегазила гълъб пред тях, и то бяха помогнали за това. Просто нямам думи за отношението на някои деца към животните и не мога да проумея как е възможно да се кефиш да настъпваш охлюви нарочно или да палиш опашките на котките, докато аз внимателно хващам насекоми у нас ( включително огромни, гнусни паяци) и ги пускам навънка.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Аз по принцип като видя охлюви и ми става жал за тях...толкова малко,така незначителни...Мразя да ям супа от охлюви.Един път опитах и повръщах 3 дена после... ;xx При вида на живи малки твари,които след час ще бъдат сварени и изядени също ми се повръща...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Кви гълъби и охльови бе?
Хората дори сини китове и слонове убиваме,кви гълъбчета !
Всички животни трябва да се убиват,по възможност пред очите на други животни,за да може шибаняците да гледат и да разберат,че човешката раса владее планетата,че ние сме на върха и всички шибани животни,ако се ебават с нас,ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ПЛАНЕТАТА. ше бъдат унищожени,както и шибаната им природа !
Какво още ние Владетелите трябва да направим,за да може вие,тъпи животни, да го разберете ?
Колко от шибаните ви видове още трябва да избием и да изчезнат ?
Колко още от горите и джунглите ви трябва да унищожим ?
Колко още от океаните ви трябва да отровим ?
Нямате право на глас !
Вие не можете и без това да говорите,щото сте тъпи !
На тая планета ние решаваме !
Кой на палто ,кой на обувки,кой на чанта-ние сме тези,които определяме,а вие като нисши и прости гадини мълчите и слушате !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Белия негър се изяви като пълен олигофрен.
Баси аз пък никога не съм чувал някой да връзва краката на гълъбите по този начин.Както и да е,наистина това е много жестоко.На мен дядо ми преди време ми е казвал как с брат му са връзвали котки с големи камъни и са ги мятали в реката...или пък един съученик беше разказвал че вързал котката на дървото да виси и след това с един чук...не го одобрявам,просто се сетих и го разказвам.
Баси аз пък никога не съм чувал някой да връзва краката на гълъбите по този начин.Както и да е,наистина това е много жестоко.На мен дядо ми преди време ми е казвал как с брат му са връзвали котки с големи камъни и са ги мятали в реката...или пък един съученик беше разказвал че вързал котката на дървото да виси и след това с един чук...не го одобрявам,просто се сетих и го разказвам.
JungleJaguar : Брат наистина се излагаш ако мислиш така...макар че ми прилича на ирония по-скоро.И аз съм голям фен ама това не мога да го приема...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти му пусни от упор 5-6 куршума в тиквата,да видим нисшата гад дали ше оцелее.
Ама винаги пред очите на други от вида му,за да може да гледат и да не мое се ебават с нас хората-ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ПЛАНЕТАТА И ВЪРХОВНИТЕ Й ГОСПОДАРИ !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Сега осъзнавам колко е тъпа темата
Няма да коментирам, само ще кажа, че днес видях гълъб с 1 цял крак и 1 остатък от другия.
always late but worth the wait!
^ Има такива случаи. Сериозна съм. Куршумът рекошира в черепа и излиза без да увреди най-важните центрове. Имаше такъв случай, четох със зяпнала уста преди година-2. Самоубиец се пробва с пищов и нацелва точно това място, което не трябва. Оживява, че се и възстановява по-нататък, макар и с известни изменения. Чела съм и за куп случаи на оцелели след трепанация, което не е чак толкова различно по начин, по който са го правили.
ПП. От почти всичко има оцелели. Ще се изненадаш какви чудеса има. Най-странното, което аз знам, е за 2 бебета, оцелели под развалините на срутен от земетресение град, 10 дена. Извадили ги живи и напълно здрави по време, в което вече вадели само трупове на възрастни, силни хора.
Последно редактирано от SisiStrange : 06-28-2012 на 16:36
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да, има такива случаи, но това са изключения и нямат никаква връзка с темата за безболезнената смърт
Да кажем в центъра на главата е улучен човек с карабина - тогава няма никакъв шанс да оцелее или да усети някаква болка преди да умре ...
Ами не съм била оцелвана с карабина, че да кажа. Никой не може да каже. Може само да се каже, че е бързо.
Не мисля, че кое да е от двете може да се нарече по-добро от другото. От биологична гледна точка, смъртта е по-лошия вариант, защото с измъчени крака още може да се размножава и да създава потомство, а без глава - няма как.
Хуманно погледнато, трябва да си изключително болен да убиеш животно само, защото е в полезрението ти. Камо ли пък толкова невинно нещо като птичка. Също толкова болен трябва да си и за да го мъчиш. Не знам дори точно за какво спорите.
ADMIRALKA14, да, това го учихме по литература в гимназията. Мерси, че ми припомни.Бях го забравила.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^ Честно казано няма да ми е до размножаване, ако ми откъснат крайниците. Най-много да умра от кръвоизлив.
/Шегувам се/![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho