- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изтезания на гълъби и др. животни?
Автора май искаше да каже на извергите ,че когато са тръгнали от нерви да си отмъщават на животните ,които ги дразнят , вместо да ги измъчват и убиват след това - веднага да ги елиминират .... абе темата е крайно тъпа и неразбрана , но аз бих предпочел да умра, от колкото например да ми режат краката или пръстите един по един.
Последно редактирано от loveca777 : 06-28-2012 на 19:06
Да ти кажа,че 90% от лапетата до 10, 11 годишна възраст , когато още не разбират какво провят измъчват и бият невинни твари , за което сред време съжаляват и се чудят как може да са били такива тъпаци
Аз също си спомням , като малак мразих котките и ги целих , замервах ,ритак - бе все такива работи,които сега ми изглеждат отвратени и глупави
^Ами всеки е имал нещо идиотско като дете. Аз съм пръскала котка с вода, преследвайки я въпреки, че не обичат, ама нейсе. Въпросът е, че е едно да ритнеш гълъб в момент на детска жестокост или да метнеш камък по него, друго е да се захванеш да го дебнеш, да го уловиш, пък да измисляш ловки, садистични мъчения, да ги изпълниш и после ПАК да го направиш. Повечето хора не са способни на такова нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какъв идиот и безмозъчно същество трябва да си, че да причиняваш някакви отвратителни неща на животните. Убиването им пък още по - зле. Те са си безобидни животи и всичките неща, които правят (да използват хората за тоалетна) си е в тяхната природа. А и по дяволите, те са си просто мънички, безобидни същества - как някой би могъл да им направи зло. :X
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
всякакви хора,тормозещи по какъвто и да е начин,каквито и да е животни,за мен е АБСОЛЮТЕН ИЗРОД !!! просто не мога да проумея какво болно и извратено мислене можеш да имаш,че да ти дойде на ума да изтезаваш невинни същества... в повечето от другите държави за такива неща хората ги заключват...
STOP CRUELTY AGAINST ANIMALS!
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Аз съм против насилието над животни и не знам изобщо къв човек трябва да си, че да го направиш това ама нявсякъде ги има вече такива психопати за съжаление..
Наистина това е ужасно. И мен ме дразнят много неща, но не си решавам проблемите така.. А ако знаете какво видях веднъж, докато се разхождах с една приятелка.. Тя го снима, давам ви направо снимката, защото каквото и обяснение да дам едва ли ще си го представите толкова.. ;х Считайте се за предупредени, гледката е потресаваща http://prikachi.com/images/614/5096614n.jpg
Хората,които правят такива неща според мен са с психични отклонения.Това неописуема свръх жестокост...Преди няколко дни във фейсбук видях снимка на някакво момиче на 14-15 години,"кифличка" беше...обем на косата...сателит да хване направо и яко нагримирана а в краката й бебе кученце на няколко седмици...та на тия снимки тя го измъчва,стъпва върху него,души го..и на последната снимка то вече е умряло...просто...нямах думи...не мога да опиша колко гадно ми стана...това не са хора...изверги...Няма значение какво е животинчето...тормоза е еднакво гнусен.
Обичам животните и много ясно, че съм против измъчването им, но според мен далеч по-сериозният проблем е това, че децата... дечицата, тея уж невинни малки създанийца... на България изпитват удоволствие да изтезават живи същества. Че държавата ни върви главоломно надолу и всеки ден достига все по-ниски и ниски точки си го знаем, но е потресаващо, че сме стигнали дотам, че децата с удоволствие убиват животни... убиват с усмивка на лицето, че и са горди от това, че и се хвалят и им е много кеф... е това вече е тревожно. Децата трябва да бъдат учени да обичат и уважават природата и животните, а не да стават психари и социопати от малки и да си слагат снимки във фейсбук с кучето, което са обесили...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.