.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Banned Мега фен
    Автора май искаше да каже на извергите ,че когато са тръгнали от нерви да си отмъщават на животните ,които ги дразнят , вместо да ги измъчват и убиват след това - веднага да ги елиминират .... абе темата е крайно тъпа и неразбрана , но аз бих предпочел да умра, от колкото например да ми режат краката или пръстите един по един.
    Последно редактирано от loveca777 : 06-28-2012 на 19:06

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ами не съм била оцелвана с карабина, че да кажа. Никой не може да каже. Може само да се каже, че е бързо.
    Не мисля, че кое да е от двете може да се нарече по-добро от другото. От биологична гледна точка, смъртта е по-лошия вариант, защото с измъчени крака още може да се размножава и да създава потомство, а без глава - няма как.
    Хуманно погледнато, трябва да си изключително болен да убиеш животно само, защото е в полезрението ти. Камо ли пък толкова невинно нещо като птичка. Също толкова болен трябва да си и за да го мъчиш. Не знам дори точно за какво спорите.

ADMIRALKA14, да, това го учихме по литература в гимназията. Мерси, че ми припомни. Бях го забравила.
    Да ти кажа,че 90% от лапетата до 10, 11 годишна възраст , когато още не разбират какво провят измъчват и бият невинни твари , за което сред време съжаляват и се чудят как може да са били такива тъпаци
    Аз също си спомням , като малак мразих котките и ги целих , замервах ,ритак - бе все такива работи,които сега ми изглеждат отвратени и глупави

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^Ами всеки е имал нещо идиотско като дете. Аз съм пръскала котка с вода, преследвайки я въпреки, че не обичат, ама нейсе. Въпросът е, че е едно да ритнеш гълъб в момент на детска жестокост или да метнеш камък по него, друго е да се захванеш да го дебнеш, да го уловиш, пък да измисляш ловки, садистични мъчения, да ги изпълниш и после ПАК да го направиш. Повечето хора не са способни на такова нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^Ами всеки е имал нещо идиотско като дете. Аз съм пръскала котка с вода, преследвайки я въпреки, че не обичат, ама нейсе. Въпросът е, че е едно да ритнеш гълъб в момент на детска жестокост или да метнеш камък по него, друго е да се захванеш да го дебнеш, да го уловиш, пък да измисляш ловки, садистични мъчения, да ги изпълниш и после ПАК да го направиш. Повечето хора не са способни на такова нещо.
    Е да това вече е психическо заболяване

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какъв идиот и безмозъчно същество трябва да си, че да причиняваш някакви отвратителни неща на животните. Убиването им пък още по - зле. Те са си безобидни животи и всичките неща, които правят (да използват хората за тоалетна) си е в тяхната природа. А и по дяволите, те са си просто мънички, безобидни същества - как някой би могъл да им направи зло. :X
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    всякакви хора,тормозещи по какъвто и да е начин,каквито и да е животни,за мен е АБСОЛЮТЕН ИЗРОД !!! просто не мога да проумея какво болно и извратено мислене можеш да имаш,че да ти дойде на ума да изтезаваш невинни същества... в повечето от другите държави за такива неща хората ги заключват...
    STOP CRUELTY AGAINST ANIMALS!
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Такива хора ме отвръщават,болни мозьци

Супер фен Аватара на Christinna
    Аз съм против насилието над животни и не знам изобщо къв човек трябва да си, че да го направиш това ама нявсякъде ги има вече такива психопати за съжаление..

Наистина това е ужасно. И мен ме дразнят много неща, но не си решавам проблемите така.. А ако знаете какво видях веднъж, докато се разхождах с една приятелка.. Тя го снима, давам ви направо снимката, защото каквото и обяснение да дам едва ли ще си го представите толкова.. ;х Считайте се за предупредени, гледката е потресаваща http://prikachi.com/images/614/5096614n.jpg

Ще кажа само че, ХОРАТА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЖИВОТНИ !!!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Хората,които правят такива неща според мен са с психични отклонения.Това неописуема свръх жестокост...Преди няколко дни във фейсбук видях снимка на някакво момиче на 14-15 години,"кифличка" беше...обем на косата...сателит да хване направо и яко нагримирана а в краката й бебе кученце на няколко седмици...та на тия снимки тя го измъчва,стъпва върху него,души го..и на последната снимка то вече е умряло...просто...нямах думи...не мога да опиша колко гадно ми стана...това не са хора...изверги...Няма значение какво е животинчето...тормоза е еднакво гнусен.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Обичам животните и много ясно, че съм против измъчването им, но според мен далеч по-сериозният проблем е това, че децата... дечицата, тея уж невинни малки създанийца... на България изпитват удоволствие да изтезават живи същества. Че държавата ни върви главоломно надолу и всеки ден достига все по-ниски и ниски точки си го знаем, но е потресаващо, че сме стигнали дотам, че децата с удоволствие убиват животни... убиват с усмивка на лицето, че и са горди от това, че и се хвалят и им е много кеф... е това вече е тревожно. Децата трябва да бъдат учени да обичат и уважават природата и животните, а не да стават психари и социопати от малки и да си слагат снимки във фейсбук с кучето, което са обесили...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си