.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    ^ Добре, гълъбите може и да не са "сериозен" пример. Идеята на темата е не да оплакваме съдбата на пернатите, а да се дискутира каква е логиката на тия, които биха се занимавали да дебнат, хващат, изтезават и след това да пуснат животното. И също така е тъпо нарочно да ходиш да настъпваш охлювите- само правиш мръсотия. Въпросът е принципен, "минувачо".
    Ти не си никой/я, че да дискутираш и да даваш смъртни присъди на хората. от 7 билиона души, всеки един има различно виждане и различна мисъл, няма значение дали си съвпадат с някой или не. Говориш все едно ти си този който трябва да решава дали въпросното тормозене на гълъби трябва да се случва или не. Отиди да дискутираш с Обама за световната криза в САЩ. Колкото и да се опитваш и да ми дискутираш как всички тия копелета трябва да умрат и т.н. никога няма да разбереш точната причина, поради която са ги направили и тяхната логика, факт е, че се случва, да дискутираш и да не дискутираш нищо не можеш да направиш освен да си дадеш некомпетентното мнение по въпроса, нещата са много по сложни от "ЕЙ, ТОЯ БИЕ ГЪЛЪБА, БЕ! СМЪРТНА ПРИСЪДА!". Мисълта ми е, има по добри начини за губене на време.

ЕДИТ- Сори, не ти прочетох поста докрай щото ми стана тъпо. Относно охлювите - това беше само пример в кърга на шегата, защото цялата тема е такава. И тъй де, по твоята логика и мислене, как така 'само правиш мръсотия' ? Те не са ли живи същества? Не живеят ли? Те не са ли едно от великите творения на маминката ти природна? Сам/а си противоречиш.
    Последно редактирано от dPa3HuTeJl : 06-25-2012 на 20:27
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си