- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви е мнението за бенките
Открих и аз плажния сезонТа като се загледах видях, че много хора имат бая бенки навсякъде по тялото и се замислих как ги възприемат другите. За мен не са особено красиви, но някои хора ги намират за много чаровни, други пък си мислят, че те само загрозяват човека. Как възприемате, като видите някой човек с повече бенки какво си казвате "Те го правят по-чаровен" или "Само загрозяват човека" ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Нищо не си казвамНе съдя за хората по броя на бенките по тялото им
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мисля че загрозяват.
Имам 3 мънички на лицето, но си ги обичам ^^ ( http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...81937107_n.jpg )
И другите май си обичам, някак съм свикнала да са на мен, може да звучи странно ;3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Все едно някой да ме пита "Какво мислиш за човек, който има уши?"
И спря да се върти за миг земята..
Това са просто бенки![]()
Предполагам, че никой не обръща внимание на броя им, когато преценява човек - искаш или не, те са си там!
Лично аз ги намирам за доста симпатични (да сме наясно... не говорим за брадавици, нали?)
Аз съм с много бяла кожа, имам доста бенки, и лекарката ми е казвала да не стоя много дълго на слънце, щото който има бенки има по-голяма вероятност за рак на кожата/особено тези с много бяла кожа/-тъй, че ходя на плаж, когато приивечер или преди обяд
(коментара на DisappointedDreamer) И при мен така.. Аз имам една малко по-големичка на врата, само за нея ми пука.
А това защо е в раздел "Любов"?![]()
Последно редактирано от bReAk3R : 06-24-2012 на 15:53
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Проблем няма. Луничките имат особен чар![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^аз имам лунички :3
на мен не ми правят впечатление бенките... ако е някоя огромна може и да ми направи впечатление ама иначе все тая... некви бенки не могат да направят някой човек грозен... даже много ме кефят на жените ако имат некви около устните или носа сексаво е
nigga stole my bike
Хорацио - снимка като доказателство![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Става дума как ги гледате от естетическа точка. Тук повечето писаха, че те не определяли човека![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
На мен ли ми се струва или тая тема е объркала раздела?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Има разлика между лунички и бенки. И двете неща човек не може да ги избира. За мен не са проблем нито в положителен, нито в отрицателен аспект.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Готини са. Имам една на гърба и една на дупето, други не съм забелязала.
Но за сметка на това имам лунички :Д
Everything changes, but beauty remains ...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не знам, ама аз имам ужасно много бенки и то все мъничкиИмам само няколко по-големи на ръката и на врата. Намирам ги за сладки :3