.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не ми пука изобщо.

Не ми правят впечатление.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    стига да не е някаква брадавица огромна, не ми правят никакво впечатление..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Обожавам на лицето бенките. awww <3
    По тялото не ми правят впечатление.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не мога да се похваля с много бенки. Интересното е, че имам под двете очи по равен брой, малки, следващи линията на окото ми. Останалите места си ги запазвам за себе си. хохо

Рядко се заглеждам в бенките на хората, не ми правят впечатление. Даже тези по гърба ги смятам за някак .. секси. хах

Не ми правят впечатление ;д

Зависи честно казано има такива които ме възбуждат има такива които ме отблъскват има и такива за които не ми пука. Аз лично в последно време забелязах че имам доста бенки по ръцете но не са фрапантно много (има и на други места ама няма да изпадаме в подробности )

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    По принцип мразя бенки, има някои, които са гнусни и загрозяват. Но ако са малки - и на мен не ми правят впечатление.

Аз например имам повече бенки от едната страна на лицето от колкото на другата и винаги съм си мислил ,че хората ме съдят по тях . Това така ли е или не ? Вие какво мислите ?
    Последно редактирано от drage1 : 08-14-2012 на 09:03

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Мъничките бенки тип тези по лицето на ShtrudeL или малко по-големи по лицата и телата леко несиметрично разположени много ме радват.Придават някакъв особен чар и идентичност.Нищо че знам че бенките са доброкачествени ракови образования по кожата (малко гадно звучи).Именно за това не трябва да се излагат много на слънце за да не станат злокачествени и да започнат да се разрастват.И аз имах една на лявата буза,даже и понякога излизаше един косъм от нея,но постепенно с бръсненето в годините я изтъргах и вече много трябва да се вгледа човек в мен плътно за да я забележи.И на мен ми е трудно да я забележа.А по тялото и по ръцете си имам различна по-големина даже и по-големички,но не от най-огромните.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Niakoitam, няма термин "доброкачествено раково образувание".
    Има термин доброкачествено и злокачествено образувание (доброкачествен/злокачествен тумор). На злокачествения тумор му се вика рак.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Или сарком.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Аз почти нямам ,имам само на ръката си 3 или 4,но са твърде малки и не са релефни
    Понякога в тях има чар,но принципно не съм преценявала някого с това колко бенки има О.О.
    Има някои ,които не ми харесват или просто мястото на което са разположени ,но при всеки е различно.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Или сарком.
    е те са там карциноми и саркоми, в зависимост в коя тъкан се развиват
    и повече и аз не разбирам

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    е те са там карциноми и саркоми, в зависимост в коя тъкан се развиват
    Да, така е. Само допълних.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    принципмно мнението ми е негативно , обаче момичето, което харесвам най-мн в момента има една адски секси по врата

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не ми пречат.
    Не определям хората по броя на бенките им. Все пак не са виновни те за тяхната поява, че да съм против или нещо от сорта. Не ме дразнят. Даже някои са супер симпатични.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Нямам нищо против многото бенки.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Niakoitam, няма термин "доброкачествено раково образувание".
    Има термин доброкачествено и злокачествено образувание (доброкачествен/злокачествен тумор). На злокачествения тумор му се вика рак.
    Имах предвид доброкачествен тумор,но незнайно защо съм решил че двете са синоними.А тумор ми звучи някак по страшно от рак (може би,защото рака не е само дума за болест, а като кажа тумор си представям нещо далеч по-гадно)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варна
    туморът е образуванието
    ма айде да не си говорим за тва наистина

Като цяло не мога да кажа ,че загрозаяват или разкрасяват човека, просто кафеви петънца нищо повече, даже не обръщам внимание на такива неща.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз по принцип имам главно по лицето,мънички са,не са много и наскоро с една приятелка си говорехме за "чар",след което аз я попитах на шега "ами моят чар къде е" и тя ми каза "бенките",съвсем на сериозно

Голям фен Аватара на smilelady
    Не ми правят впечатление.Никога не бих пренабрегнала човек заради бенките му.Просто звучи смешно.
    Иначе аз нямам кой знае колко..
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Ми то гаджето ми попринцип има една - две бенки по лицето, но да ти кажа мисля ги за сладки : D На някои от приятелите ми не им допадат, нооооооо все пак какво ми пука за хорското мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си