- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви е мнението за бенките
Не ми пука изобщо.
Не ми правят впечатление.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
стига да не е някаква брадавица огромна, не ми правят никакво впечатление..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Обожавам на лицето бенките. awww <3
По тялото не ми правят впечатление.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не мога да се похваля с много бенки. Интересното е, че имам под двете очи по равен брой, малки, следващи линията на окото ми. Останалите места си ги запазвам за себе си. хохо
Рядко се заглеждам в бенките на хората, не ми правят впечатление. Даже тези по гърба ги смятам за някак .. секси. хах
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи честно казано има такива които ме възбуждат има такива които ме отблъскват има и такива за които не ми пука. Аз лично в последно време забелязах че имам доста бенки по ръцете но не са фрапантно много (има и на други места ама няма да изпадаме в подробности)
По принцип мразя бенки, има някои, които са гнусни и загрозяват. Но ако са малки - и на мен не ми правят впечатление.
Аз например имам повече бенки от едната страна на лицето от колкото на другата и винаги съм си мислил ,че хората ме съдят по тях . Това така ли е или не ? Вие какво мислите ?
Последно редактирано от drage1 : 08-14-2012 на 09:03
Мъничките бенки тип тези по лицето на ShtrudeL или малко по-големи по лицата и телата леко несиметрично разположени много ме радват.Придават някакъв особен чар и идентичност.Нищо че знам че бенките са доброкачествени ракови образования по кожата (малко гадно звучи).Именно за това не трябва да се излагат много на слънце за да не станат злокачествени и да започнат да се разрастват.И аз имах една на лявата буза,даже и понякога излизаше един косъм от нея,но постепенно с бръсненето в годините я изтъргах и вече много трябва да се вгледа човек в мен плътно за да я забележи.И на мен ми е трудно да я забележа.А по тялото и по ръцете си имам различна по-големина даже и по-големички,но не от най-огромните.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Niakoitam, няма термин "доброкачествено раково образувание".
Има термин доброкачествено и злокачествено образувание (доброкачествен/злокачествен тумор). На злокачествения тумор му се вика рак.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Или сарком.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз почти нямам ,имам само на ръката си 3 или 4,но са твърде малки и не са релефни![]()
Понякога в тях има чар,но принципно не съм преценявала някого с това колко бенки има О.О.
Има някои ,които не ми харесват или просто мястото на което са разположени ,но при всеки е различно.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
принципмно мнението ми е негативно , обаче момичето, което харесвам най-мн в момента има една адски секси по врата
Не ми пречат.
Не определям хората по броя на бенките им. Все пак не са виновни те за тяхната поява, че да съм против или нещо от сорта. Не ме дразнят. Даже някои са супер симпатични.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
туморът е образуванието
ма айде да не си говорим за тва наистина![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като цяло не мога да кажа ,че загрозаяват или разкрасяват човека, просто кафеви петънца нищо повече, даже не обръщам внимание на такива неща.
Не ми правят впечатление.Никога не бих пренабрегнала човек заради бенките му.Просто звучи смешно.
Иначе аз нямам кой знае колко..
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ми то гаджето ми попринцип има една - две бенки по лицето, но да ти кажа мисля ги за сладки : D На някои от приятелите ми не им допадат, нооооооо все пак какво ми пука за хорското мнение![]()
![]()