- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прием след 7-ми клас.
Здравейте имам въпрос. Той е в кой сайт ще излезнат резултатите с приетите ученици, които са кандидатствали след 7-мик клас?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Не,не. За резултатите знам. Имам предвид къде ще пише кой къде е приет, след като е кандидатствал.
Последно редактирано от TheBeatles : 06-24-2012 на 16:21
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
а от кой град си?аз съм от Бургас и ми казаха да проверя на този сайт www.rioburgas.org
Момиче съм!
Ох, хора, постоянно се ъп-ват страницата "Бъдещи осмокласници", може там спокойно да си зададеш въпроса, сигурен съм, че ще ти отговорят, няма смисъл да се създават излишни теми.![]()
Здравейте, аз съм от град Мизия. И ме приеха на две места: СОУ Христо Ботев, Враца и ПМГ СВ.Климент Охридски, Монтана. Та на кръстопът съм кое училище да избера, защото някой мой приятели казват, че Ботев е едно много хубаво училище, но все пак искам да ме посъветвате.