Имам поликистозни яйчници и пих едни хапчета, за да ми дойде менструацията. 20 дена по-късно си направих тест за бременност, понеже мензисът ми не дойде и теста беше положителен. Направих още няколко теста на различни марки и всички бяха положителни. Това беше преди 3 дена. Уж според лекарите не можех да имам деца, после забременявам, а днес прокървях. Един ми вика лекарствата са повлиали на резултата(лекарката вика минали са 20 дена лекарството не може да накара теста да сгреши), други ми викат бременна си, но е испаднало (спонтанен аборт) викат организма си знае работата ако не се е било закрепило или е имало нешо. Друг ми вика цветна бременност. Утре съм на лекар, но много се притеснявам. Годеникът ми е просто откачил да не ми стане нещо и отделно, ако има дете да е добре. Какво ли може да е. Досега не бях чувала на някой да му дойде цикъла докато е бременен. Дали да се притеснявам. Нямам си и на идея какво е станало. Вие чували ли сте от някой познат нещо подобно. През живота си съм имала менструация 3/4 пъти, понеже имам "ПКЯ". Винаги е било чиста кръв, а днес една гигантска бучка и се ужасих. За секунда си викам леле ми, ако това е бебето още преди да се е оформило(понеже не съм по-късно от 1/2 седмица). И испитах невероятен ужас, но майка ми ми обясни, че било нормално щом си чукнал 20 години да се променя така менструацията от време на време. Моля ви кажете ми нещо и без злобни коментари, понеже ми е адски гадно и объркано. Толмкова да го искахме това дете и сега да се окаже, че му е станало нещо ще откача. Посъветвайте ме нещо. Не търся толкова отговор на конкретен въпрос, колкото да споделя с някой и да ми даде съвет. Много ви благодаря!