Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
Като чета темата се чудя искрена ли си или ни тролиш, особено в частта какво и как е паднало и как според майка ти е нормално и как сперматозоидът влиза в яйцеклетката.
Отделно пък да си на 20 и да си имала 4-5 менструации през живота си и не си си обърнала внимание, пък си сгодена... уж си пила лекарства /ама и тук е една мистерия какво и в какви дози/... и не си пуснала кръвен тест...
Нямам редовна менструация, понеже имам заболяване, което е наследствено (поликистозни яйчници). Просто не отделям яйцеклетка. Лекарите ми казаха, че ако искам деца ще трябва в определен момент да ми дадът лекарство, което да стимулира менструацията ми и тогава живот и здраве да успея за забременея. Болките са си за цял живот, а менструация редовна няма да имам. Кисти редовно ще се образуват и единственото лечение е Лапаро, което е брутална операция, за която не искам и да чувам след като след 5 години проблемите пак започват. Затова ми е идвало толкова малко пъти в живота. Изобщо не се шегувам -не виждам за какво да си губя времето с подобни глупости. Ако не бях отчаяна нямаше и да пиша тази тема да се излагам пред хората с толкова лични неща! Не виждам какво лошо има да съм сгодена и какво има това общо с темата, но ето виж, че съм: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...49464614_n.jpg Но това си е по моя преценка. След като съм срещнала човек, който би зарязал и семейството си и страната си, за да бъде с мен не виждам защо да не го направя. Неговата майка го е родила на 17, а моята ме е родила на 19. Смятам, че да съм сгодена на 20 не е толкова ненормално.
За лекарства пих 2 геритамицин(защото искаха да е естествено), но не проработи и решиха да ми предпишах антибиотици:arelox и utrogestan
После клостилбегит(още не съм го пила, понеже пише, че ако си бременна не трябва а и се пие от 5тия ден на менструацията).