.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Англия?

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen

Англия?

И такам, майка ми живее в Англия и ми предложи, ако си намери малко по-добра работа да отида при нея. Та въпросът ми е как мислите, дали трябва да следвам мечтите си (които са да живея и уча там), или да си остана в България, само защото ме е страх, че там никого не познавам и пр (срамежливичка съм си, какво да се прави ;д )?
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Ако наистина ти е мечта да отидеш в Англия не мога да разбера защо не би отишла. Пък и нищо особено няма да загубиш. Ако толкова не ти харесва винаги можеш да се върнеш

Град
    Plewen
    Мерси за съвета
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Защо пък да не ?!

ОТИВАЙ! И на мен ми е мечта да живея и уча в Англия (може и другаде във Великобритания) или в САЩ! Щом майка ти е там, работи и се е устроила и си имате дом, отивай! Ако не ти хареса винаги можеш да се върнеш в България, макар че се съмнявам, иначе по-късно едва ли ще имаш възможност и ще съжаляваш и ще се чудиш какво щеше да бъде ако беше отишла. Ако бях на твое място веднага щях да приема (и аз съм бая срамежлива между другото). Айде, успех

Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Защо пък да не ?!
    не знам, притеснява ме това, че няма да познавам никого...
    Gerry905, мерси за съветчето, казах на майка ми, че най-вероятно ще отида при нея, когато се устрои малко по-добре... Дано да се справя ;д
    Albus Dumbledore.

Повече от фен
    Ако майка ти бачка нискоквалифициран труд там и ученето не ти е от най-силните страни, не си прави някви големи планове...

Град
    Plewen
    ученето ми е най-силната страна и не й е нискоквалифициран труда, така че си правя големи планове ;д
    Albus Dumbledore.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Здрасти, ако мечтата ти е да отидеш там, при положение, че има къде, отивай. Това че си срамежлива не мисля, че е проблем. С времето ще си намериш компания и там, най-малкото в училище, а то от там се почва.
    Англичаните са си странни по-принцип, но да ти кажа намират се и не малко готини.
    А и все пак ако в един момент спре да ти хареса мисля, че да се върнеш в БГ няма да е ти е безкрайно трудно.
    Успех :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    И такам, майка ми живее в Англия и ми предложи, ако си намери малко по-добра работа да отида при нея. Та въпросът ми е как мислите, дали трябва да следвам мечтите си (които са да живея и уча там), или да си остана в България, само защото ме е страх, че там никого не познавам и пр (срамежливичка съм си, какво да се прави ;д )?
    Заминах за Лондон миналата година и съм много доволен. Езика го говоря перфектно от малък, така че не мога да ти разкажа кой знае какво за това. Иначе за запознанствата не се притеснявай. Специално в Лондон може да се запознаеш много бързо, с много хора, било българи или от всяка друга националност, зависи какво искаш. Така че не се притеснявай изобщо, лично на мен, след края на първата ми година там в университет, много ми хареса и с очакване ще се върна пак Септември месец.

П.П: Не познавах никого, нито имам роднини в Лондон.

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Ааа не се чуди ами заминавай!
    На мен също мечтата ми е да живея и уча в Англия. Само че по ирония на съдбата съм закотвена в Испания... Но завърша ли тук, смятам да кандидатствам там...
    И понеже се отклоних от темата, ако знаеш езика, работата на майка ти е добре платена, не му мисли ами събирай куфарите! Колкото и да си срамежлива, в училище няма как да не се запознаеш с нови хора и съответно да създадеш нови приятелства.
    Бон Воаяж!
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си