- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сутрешната ерекция-Как се справяте?
Здравейте
Живея на общежитие с още 2 момчета, отделно пътувам много и винаги спя с много хора в една стая и всяка сутрин се събуждам с сутрешна ерекция , по принцип спя без да се завивам, особено лятото...въпроса ми е как приемате като и вие спите с други хора в една стая и те са с ерекция сутрин...не става ли неловко или и аз не знам...
Е, нормално е,кво? С братовчед ми цяло лято спахме в 1 стая,първоначално ми беше малко странно,ама нормално е. Не вярвам да му е проблем на някого.
maDamn
да ти кажа ли как се справяме с проблема или сам ще се досетиш![]()
Като сме с момчетата не ме притеснява защото и тримата сме си с вдигнати палатки..но по хижи и тн спиме смесено..
и аз спя чисто гол и понякога съм така-просто спя по корем и си завивам задника само
И кво,момичетата не сме виждали пишки
Kво се косиш.Ако са печени нищо няма да изкоментират,ако са кифли- казваш им да го духат и дотам!
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Някой май много обича да лапа пишки?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
4XCOKИ
4XCOKИ
Момче си> пусни си Азис> на секундата ще ти замине проблемът. :d
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
4XCOKИ
ОбичамИ.
Самореклама и кво?!![]()
maDamn
Ами СУПЕР... дано обича и да гълта ... и след тва да не се натиска да се целува... и дано путенцето и не мирише гадно и ще е най-прекрасната женка, особено ако циците и не са със шайбища, и не е бита с тухла във фейса .... Мога и по изчерпателен да бъда ..... ама тва ти стига ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Еее,голяма работа като си надървен сутрин ... Не виждам нищо странно или срамно в това,а и едва ли на някой би му направило впечатление,пък ако ще и момиче да еА ако пък ти е чак толкова кофти спокойно можеш да се загърнеш леко с чаршафа като се събудиш и да изчакаш да ти падне.А ако се притесняваш дали някоя мацка няма да те види в т'ва състояние докато спиш - споко,хич няма да ти обърне внимание докато спиш,а и дори да те види к'во?!Ако не е някое просто лапе няма да каже или да си помисли нещо лошо,защото това си е съвсем нормална реакция ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
4XCOKИ
Никак не се справя, като се окопитя и всичко си идва на мястотоРазбира се, ако има момичета, за да не ги стряскаме излишно изчаквам да ми мине. Най-голем зор е у тоалетната сутрин, правиш стойки, чупки само и само да уцелиш мишената
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Е защо пък момичетата трябва да се стряскат от това, че си с еректирал член? Напротив, те даже ще се "полюбуват на гледката"![]()
Сутрин на шпагат в тоалетната,после ти спада![]()
И какво от това? Това си е напълно нормално и няма нищо срамно, и смешно в това. Що - годе образованите момичета знаем, че това си е напълно нормално ,при момчетата, сутрин.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥