Така напълно ми е ясно че не съм първия и надали ще съм и последния пуснал подобна тема но просто ми е много трудно да си намеря гадже.Винаги когато някое момиче ме заговори аз се спичам и немога да кажа нищо. Моля за съвети.Благодаря предварително.Знам че има подобни теми и съжелявам.
Не се притеснявай чак толкова. на колко си?
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Не мисля че е от голямо значение
Дръж се по-нахакано.
nigga stole my bike
Имаше подобна тема, пусната от момиче обаче. Валдес мисля че беше отговорил доста изчерпателно. Май Валдес му беше ника. Пуста памет...Пробвай се да намериш темата.
благодаря
Такааааа... 1) Зависи какво е момичето - някои ценят външния вид (момичета, признайте си, всички гледате външността, кой повече, кой по-малко). Но ако искаш стабилна връзка, трябва да си паснете по характер - т.е. трябва характерът ти да е привлекателен.
2) Възрастта е важна - тя определя характера. Ти си тийн.
3) Малко лигавене (не трябва да те мислят за дете), пускане на щеги, но не от неприятните (внимавай с тях, ако не искаш да те помислят за груб). Не говори само за себе си, а когато го правиш, изтъквай добрите и интересните си черти, оставяй и момичетата да вземат думата, интересувай се от мнението им, от проблемите им. Говорете за общи теми, общи интереси.
4) Ако не си "играч", НЕ се дръж като такъв, защото може а ти излезе през носа, ако не си достатъчно обигран. Довери се на езика на тялото - чевек може да не разбира какво му говори тялото на друг човек, но го усеща и често започва "да танцува в неговия такт". Леки прегръдки вместо "довиждане", когато стане нещо лошо, леко хващаш момичето през рамо, стоейки до него, за да усети, че е в сигурни ръце. В зависимост от ситуацията може и през кръста.
5) Комуникацията е важна - няма комуникация, няма и искра. Не може да хареса истински човек, когото не познава, с когото не си говори. От друга страна прекаленото досаждане има обратен резултат и рискуваш да те блокнат. Така че давай, но не прекалявай, ако не искаш зда съжаляваш.
6) Щом усетиш, че се спичаш, се отпусни , карай по течението, важен е купонът, доброто изкарване, дръж се като с приятел момче. Не си давай много зор, защото ще изпушиш. Дръж се лееееко непукистично (но леко, не бива да те помислят за несериозен). Ще помоля дамите да ме поправят, ако някъде бъркам.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Спициални благодарности на blaaablaaablaaa отговорът ти наистина ми помогна благодаря и е доста изчерпателен
Последно редактирано от Set : 06-25-2012 на 19:28 Причина: грешка
Вдигни си самочувствието като за начало. Почни да уважаваш себе си и да се приемаш такъв, какъвто си и тогава вече тази лъчезарност и самоувереност ще се предаде и на другите. Още повече, че няма от какво да се спичаш. Не хапем. Не ядем. Просто се отпусни и не му мисли какво ще се случи. Недей говори с някое момиче с мисълта, че искаш да ти стане гадже. В общи линии всичко опира до самоуважение и самоувереност.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе и аз мислех че момичетата не хапят но трябваше да се уверя![]()