.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Angry Помощ!! Доста спешно !

Здравейте аз съм момиче на 14г. и имам мега малкия задник .. дори може да се каже че нямам нищо .. някой може ли да ми каже как дупето ми да стане по голямо .. нормално..чувствам се доста некомфортно .. дънките ми стоят много грозно .. висят ми ужас е моля ако някой знае как да имам по голямо дупе да ми каже

aaaмии пишеш в нета упражнения за секси дупе...да знаеш КООООООООООЛКО неща излизааат ;хх (аз пък си имам голямо дупе ;ддд)
    Последно редактирано от winowna69 : 06-23-2012 на 07:40

Супер фен Аватара на fizzyg
    Качи някой друг килограм прави клякания,за да не ти се натрупват излшни мазнини.Колко кг си?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Почвай да правиш упражнения.

Град
    Larnaca
    яж мляко , пий боза , повечко мазнини и фитнес (повече кардио, крос-тренажор, клякания, има и 1,2 уредчета перфектни точно като за ДУПЕКС )
    -=To Live Is To Die =-

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ядене и упражнения, за да не се сдобиеш вместо със секси дупе с увиснал задник...под ядене разбирай мляко, месо, зеленчуци, ядки - такива неща, не сега да тръгнеш да набиваш баници и вафли

Хаха, всички се оплакват от големи дупета, сега ти пък имаш много малко :Д
    Въпреки че, наистина голямото дупе си е хубаво , ако имаш малък и най-вече сплескан задник , няма помощ ...
    Дори и надебеляването и упражнения пак няма особена промяна , същото като с цици-те, или имаш, или нямаш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си