.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София

Коремна преса

Здравейте. От известно време тренирам и главната ми цел е коремната преса. Правя кратки и чести серии от коремни преси, кофички, накланяния с гирички, вдигане на крака от лег, вис и седеж, но все още няма никакъв ефект. Знам, че трябва мазнините от корема да ги махна, но това е невъзможно чрез диети защото имам проблеми с теглото. Принципно никога не съм имала дори коремче, но нямам обяснение. Някакви съвети?

Момиче съм, на 16.

Постигнах само стягане http://i.imgur.com/wiK9e.jpg
    Последно редактирано от Claymore : 06-24-2012 на 22:05
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

anonymous546178
    Guest
    Кардио!!

Какви проблеми имаш с теглото ?

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    От колко 'известно' време тренираш ?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Някои хора, дори с нисък процент подкожни мазнини, не могат да изкарат преса.. Но тичането най-помага, също и скачането на въже..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

За да се изградят коремните мускули са нужни много упражнения за да станат достатъчно големи и уформени. До няколко месеца редовни тренировки ще направиш пресата, НО за да изглежда добре трябва да стопиш излишните мазнини. По-добър ефект ще имаш ако спреш мазните храни като пици и т.н. и намалиш сладкото и естествено тичане или някакъв спорт за да изгориш мазнините. Можеш да смениш кратките и чести серии с по-продължителни и по-рядки, което може да е трудно, но и ефектът е по добър. 3 серии по 50 повторения редувани през 1 ден са достатъчни. Всичко става с време и много усилия, ако си упорита ще ги постигнеш, за никъде не бързаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NotEnoughPerfect Виж мнението
    За да се изградят коремните мускули са нужни много упражнения за да станат достатъчно големи и уформени. До няколко месеца редовни тренировки ще направиш пресата, НО за да изглежда добре трябва да стопиш излишните мазнини. По-добър ефект ще имаш ако спреш мазните храни като пици и т.н. и намалиш сладкото и естествено тичане или някакъв спорт за да изгориш мазнините. Можеш да смениш кратките и чести серии с по-продължителни и по-рядки, което може да е трудно, но и ефектът е по добър. 3 серии по 50 повторения редувани през 1 ден са достатъчни. Всичко става с време и много усилия, ако си упорита ще ги постигнеш, за никъде не бързаш
    Научи първо как се пише Оформянето и тогава давай съвети rofl...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И какво ? Плочки ли искаш ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Тренирам от 2-3 месеца. Тичам и скачам на въже много. Не очаквам да съм направила 4 реда плочки, но поне да имаше някакъв минимален ефект.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не се вманиачавай, освен ако нямаш наистина сериозни цели.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

глупости пълни ям като свиня АБСОЛЮТНО ВСИЧКО КОЕТО ВИ ДОЙДЕ НА УМА по цял ден (качвам маса в момента) и ми се личат плочките, а и отдавна спрях да правя упражнения за тях, просто всеки ден съм на тренировки (футбол)

Мега фен
    Като тичаш е нормално..Повечето не правят кардио или правят 1-2 пъти седмично по 20тина минути и то бавничко колкото да се раздвижат

Супер фен Аватара на fenasf
    И до ген опира работата. Хубаво тяло имаш и без плочките
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на babity
    И аз искам плочки, ама нъц, при мен надали може да стане, 'щото... (с'а е момента да се смеете) много ми висна кожата и отгоре има две издатинки, ама надолу няма ник'ви изгледи. Точно в момента съм и качила малко, ама принципно, дори и когато съм била в добра кондиция и стомахът ми е бил свит, и съм се наблъскала, пак така. Само отгоре такова... Тъжно е!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    И аз искам плочки, ама нъц, при мен надали може да стане, 'щото... (с'а е момента да се смеете) много ми висна кожата и отгоре има две издатинки, ама надолу няма ник'ви изгледи. Точно в момента съм и качила малко, ама принципно, дори и когато съм била в добра кондиция и стомахът ми е бил свит, и съм се наблъскала, пак така. Само отгоре такова... Тъжно е!
    Оправдания, а-у? Стопи мазнинките и направи малко мускули, пък виж кво става и не става.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на babity
    Е, работим де, не ми се карай! 'ма то просто не става с магическа пръчка и в моменти на отчаяние измислям едни такива "добри" хипотези относно т'ва защо се бави резултата...

Явно коремът е проблем на доста хора :X

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Е, работим де, не ми се карай! 'ма то просто не става с магическа пръчка и в моменти на отчаяние измислям едни такива "добри" хипотези относно т'ва защо се бави резултата...
    Не си правиш услуга, като се навиваш, че имаш нерешим проблем. Имай доверие на волята и времето.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Everytime
    Всичко е във храненето
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

А към клеймор, прави и упражнения за корема. Ако имаш тежести, още по-добре. Кардиото ще ти достопи мазнините над коремните мускули, но трябва и самия мускул да се поразвие малко. Също така си на 16 и мускулите в момента са по-малка част от цялостното ти тегло, отколкото ще бъдат в зряла възраст (при нормално телосложение).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си