- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- защото
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добре де, какво мнение си изградил за мен от това, което пиша във форона? :3
мнение на човече, което ме познава ирл (който мисля, че леко ме надценява, но.. ^):
[00:28:28] Цецко: но ти, защото че пак ще се повторя си силна, не мога да го обясня, излъчваш увереност, стоиш тихо, все едно те няма, но при случай отреагираш, имаш култура, можеш да кажеш много неща когато е необходимо да ги кажеш, умееш да говориш с човека срещу теб, умееш да слушаш човека когато говори, и дори както казваш да те е страх, то не си личи
4XCOKИ
колко ли ще ми вземат за това http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2897800_n.jpg цветно, на ребрата (малко под сутиена) :3
4XCOKИ
неколко пъти те гледам, че се хвалиш с тва колко си 'МАЛЪК' все ще?? Тепърва започвал.. ОМГ, ти в кой свят живееш бе, аз на 19 бЕх защитил България 100 пъти по световни музикални сцени, фестивали и конкурси, бЕха ме поканили на тяхна издръжка 2-3 световно признати академии, беха ме приели в двата най-трудни факултета ЕДНОВРЕМЕННО в наща и същевременно с всичко това бачках (издържах се сам) и въртях жени![]()
a ТИ какво постигна до момента?? Май май нищо, щом тепърва започваш![]()
трябва да заглъхнеш със самоизтъкването вовеки и да ми раздадеш подходяща ръка за да получиш бакш!
Последно редактирано от machoka : 06-25-2012 на 14:18
из дневника на един пианист
inc глобала с ваще са те карали да работиш на 19 ? защо са те третирали като роб, трябва да ги съдиш
n00bs