- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бройка...
Да, за мен бройката има значение
Не, за мен няма
Радвам се, че разсъждаваш така, ама не е като не съм чувала хиляди истории за разни дървета, та даже и прякори са тръгвали оттам колко калпава е била девойката. Пък специално за лапането на целия, не можеш да си изкривиш душата, че от свирка до свирка има разлика. Едно е да те изцеди за 3 минути, друго е да стане от няма накъде.![]()
Ох, мързи ме да повтарям пак за свирката и великата и техника. Все ми е тая как ще ми духа, досега лоша свирка не са ми правили. Може и да имам някви предпочитания, но не държа особено на тях и по-важното е, че е последното нещо, за което бих мислил, когато си търся мацка. И между другото, нямам против да ме цедят за 3 минути, но нали знаеш, че бавните оргазми са по-приятните.
Виж, съвсем друг въпрос е, че някоя с малък опит може да има психологически пречки от рода на "Не правя това, не съм такава, срам ме от дрън-дрън, т.н." Но пак не е нещо, за което бих си направил извод по самата бройка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
виж в другата тема , братче . при мен са 2те крайности - или се забиавам с непозната в дискотеката и си правя само моя кеф и нито питам , нито ме бърка , или ако противно на логиката , харесам наистина много някое момиче, то тя автоматично няма да е курва и сексът далеч не е първостепенен
По-важни са ми тестовете за венерически болести. Иначе бройката ми е интересна ей така от чисто любопитство, нищо повече. Също така никога не съм имала притеснения да кажа своята, ако ме питат. Самото число обаче няма как да ми промени мнението за даден човек.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Правете любов по 300 пъти на ден,все пак идва края на света...трябва да се наваксва)))
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не ме интересува ничия бройка. Не си правя никакви изводи спрямо това. Веднъж се живее. Предпочитам да се насладя на живота, докато съм си млада и неомъжена. Същото важи и за него. Ако ще и със 100 да е спал. Когато се харесаме с някой няма да се спирам, само защото ми се увеличава бройката и ме е страх да не ми лепнат етикета к*урва .Абсурд. Не се водя по тези стереотипи. Както написа някой по-горе - важен е теста за венерически болести.
Природата е така създадена...Мъжът трябва има много жени,да размножава...приемете го.Тва е природа.Не случайно ония от арабския свят имат по 20 жени
"Курва" е модел на поведение.
"Курва" е етикет, наложен от комплексарите.
Броя на сексуалните партньори може да поражда само и единствено ревност, но не и изводи за уменията или нещо друго.
Да, за мен има значение.. и не бих спала с някого, който е минал половината град.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Адмирации !
Разбира се, че има значение, освен ако не е само за ебане мацката , било то веднъж или няколко пъти.
Аз не мога да разбера , как можете да гледате сериозно на жени, които са си отваряли краката за повече от ~5 човека ?!
Още повече , ако е и под 20-21 години?
Е т'ва изказване ме изкарва извън нерви! Само мацките ли могат да са "само за ебане"? 'Що така не можете да приемете, че и жената може да я пресърбява и че когато това се случи и тя има право да се почеше. Ако момичето Х е необвързано от повече от година, примерно, к'во да си търка гъза по саксиите, че много ще и порастне бройката ли?
Съжалявам , казвал съм го и преди ще го кажа пак - По разбиранията на съвременното общество, ако на момче му се прави секс, отиде на дискотека и си забие някоя мацка , е пич. Ако някое момиче направи същото - то тя е мръсна курва.
Не казвам, че това е моето мнение, казвам , че живеем в свят/държава, където нещата реално погледнато стоят така.
Ако ме питаш за моето мнение ... от по-горния ми пост ще го разбереш. Затова аз не питам за бройки и не обичам да ме питат. Това , обаче, не означава, че ако случайно разбера нещо в тази насока, няма веднага да си направя логичните изводи за човека срещу мен.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всеки отговаря за действията си рано или късно независимо какви са те, така че всеки да прави каквото си иска.
Имаше едно изледване на (разбира се) британски учени, в което се твърдеше ,че жената трябва да спи с 12,5 мъже преди да срещне подходящия. Не знам момичета докъде сте стигнали с тази бройка де![]()
Имаше тъкмо статия тук, е перфектната бройка била 10 или по-малко. Според мен тайната е колкото и да са, да намериш човек с горе-долу същото количество ;д за да няма ревности от едната страна и неудовлетворение от другата![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това е тъпо..за мен бройките нямат нищо общо с гледането сериозно било то на момче или момиче.Дай щом не може да се гледа на момиче сериозно защото е спало с примерно над 5ма,значи да не гледаме и сериозно на момче ако е спало с над 5 особено ако е под 20-21 .. не че възрастта има някакво значение..
Моето мнение е че ако двама човека се обичат и се желаят едва ли ще ги интересува бройката.Хора живота е кратък обичайте се и правете повече любов. Така ще бъдете по щастливи.
![]()