.

Виж резултатите на анкетата: Има ли значение бройката ?!

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, за мен бройката има значение

21 38,18%
  • Не, за мен няма

34 61,82%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Бройка...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    прави впечатление , че леки момичета казват , че курва е състояние на духа . дали не се опитват да се оправдаят.

и много по-приемливо е момче да спи с различни момичета , отколкото обратно. дори обаче аз имам граница , която няма да премина
    Аз го казах това за състоянието на духа в една минала подобна тема. Имам малка бройка та нямам за какво да се оправдавам. Въпрос на възгледи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Радвам се, че разсъждаваш така, ама не е като не съм чувала хиляди истории за разни дървета, та даже и прякори са тръгвали оттам колко калпава е била девойката. Пък специално за лапането на целия, не можеш да си изкривиш душата, че от свирка до свирка има разлика. Едно е да те изцеди за 3 минути, друго е да стане от няма накъде.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Радвам се, че разсъждаваш така, ама не е като не съм чувала хиляди истории за разни дървета, та даже и прякори са тръгвали оттам колко калпава е била девойката. Пък специално за лапането на целия, не можеш да си изкривиш душата, че от свирка до свирка има разлика. Едно е да те изцеди за 3 минути, друго е да стане от няма накъде.
    Ох, мързи ме да повтарям пак за свирката и великата и техника. Все ми е тая как ще ми духа, досега лоша свирка не са ми правили. Може и да имам някви предпочитания, но не държа особено на тях и по-важното е, че е последното нещо, за което бих мислил, когато си търся мацка. И между другото, нямам против да ме цедят за 3 минути, но нали знаеш, че бавните оргазми са по-приятните.

Виж, съвсем друг въпрос е, че някоя с малък опит може да има психологически пречки от рода на "Не правя това, не съм такава, срам ме от дрън-дрън, т.н." Но пак не е нещо, за което бих си направил извод по самата бройка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тоест като си свободен и харесаш някоя, излизате 1 месец, не я чукаш, за да не ти разклати евентуалната бройка? И кажи защо не се пренася логиката в случая на момичетата. Или някой ти го е насадил и да сме заедно със стадото?

виж в другата тема , братче . при мен са 2те крайности - или се забиавам с непозната в дискотеката и си правя само моя кеф и нито питам , нито ме бърка , или ако противно на логиката , харесам наистина много някое момиче, то тя автоматично няма да е курва и сексът далеч не е първостепенен

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    По-важни са ми тестовете за венерически болести. Иначе бройката ми е интересна ей така от чисто любопитство, нищо повече. Също така никога не съм имала притеснения да кажа своята, ако ме питат. Самото число обаче няма как да ми промени мнението за даден човек.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Самата бройка не ми влияе, ще ме отблъсне това, ако ми покаже, че носи и другите качества на стереотипа.
    Точно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    По-важни са ми тестовете за венерически болести. Иначе бройката ми е интересна ей така от чисто любопитство, нищо повече. Също така никога не съм имала притеснения да кажа своята, ако ме питат. Самото число обаче няма как да ми промени мнението за даден човек.
    +1
    И аз съм на този принцип - да е здрав, пък за бройката все ми е тая.

Правете любов по 300 пъти на ден,все пак идва края на света...трябва да се наваксва )))
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    виж в другата тема , братче . при мен са 2те крайности - или се забиавам с непозната в дискотеката и си правя само моя кеф и нито питам , нито ме бърка , или ако противно на логиката , харесам наистина много някое момиче, то тя автоматично няма да е курва и сексът далеч не е първостепенен
    Окей, works for me. Май сме в една лодка
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cyclops
    Не ме интересува ничия бройка. Не си правя никакви изводи спрямо това. Веднъж се живее. Предпочитам да се насладя на живота, докато съм си млада и неомъжена. Същото важи и за него. Ако ще и със 100 да е спал. Когато се харесаме с някой няма да се спирам, само защото ми се увеличава бройката и ме е страх да не ми лепнат етикета к*урва .Абсурд. Не се водя по тези стереотипи. Както написа някой по-горе - важен е теста за венерически болести.

Природата е така създадена...Мъжът трябва има много жени,да размножава...приемете го.Тва е природа.Не случайно ония от арабския свят имат по 20 жени

Голям фен Аватара на UniCoWN
    "Курва" е модел на поведение.
    "Курва" е етикет, наложен от комплексарите.
    Броя на сексуалните партньори може да поражда само и единствено ревност, но не и изводи за уменията или нещо друго.

Да, за мен има значение.. и не бих спала с някого, който е минал половината град.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten Виж мнението
    Да, за мен има значение.. и не бих спала с някого, който е минал половината град.
    Адмирации !
    Разбира се, че има значение, освен ако не е само за ебане мацката , било то веднъж или няколко пъти.
    Аз не мога да разбера , как можете да гледате сериозно на жени, които са си отваряли краката за повече от ~5 човека ?!
    Още повече , ако е и под 20-21 години?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01 Виж мнението
    освен ако не е само за ебане мацката
    Е т'ва изказване ме изкарва извън нерви! Само мацките ли могат да са "само за ебане"? 'Що така не можете да приемете, че и жената може да я пресърбява и че когато това се случи и тя има право да се почеше. Ако момичето Х е необвързано от повече от година, примерно, к'во да си търка гъза по саксиите, че много ще и порастне бройката ли?

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Е т'ва изказване ме изкарва извън нерви! Само мацките ли могат да са "само за ебане"? 'Що така не можете да приемете, че и жената може да я пресърбява и че когато това се случи и тя има право да се почеше. Ако момичето Х е необвързано от повече от година, примерно, к'во да си търка гъза по саксиите, че много ще и порастне бройката ли?
    Съжалявам , казвал съм го и преди ще го кажа пак - По разбиранията на съвременното общество, ако на момче му се прави секс, отиде на дискотека и си забие някоя мацка , е пич. Ако някое момиче направи същото - то тя е мръсна курва.
    Не казвам, че това е моето мнение, казвам , че живеем в свят/държава, където нещата реално погледнато стоят така.
    Ако ме питаш за моето мнение ... от по-горния ми пост ще го разбереш. Затова аз не питам за бройки и не обичам да ме питат. Това , обаче, не означава, че ако случайно разбера нещо в тази насока, няма веднага да си направя логичните изводи за човека срещу мен.

Значи не е важно с какъв човек си, стига да има правилната бройка? Трябва да избера няква пикла, дето е толко задръстена, че никой не се е навил да я отвори, за да игнорирам няква точна мацка, щото си е правила кефа с подбрани хора?
    Indeed.
    Аз все казвам , че си търся за гадже "пенсиониран курвар" ;д който да знае какво прави и какво иска , но също така да се е наситил от "правене на кефа". Пък и неориентираните на ранни години се мърлят по-късно, когато имат семейства и деца..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на draid
    Всеки отговаря за действията си рано или късно независимо какви са те, така че всеки да прави каквото си иска.

Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    "Курва" е модел на поведение.
    "Курва" е етикет, наложен от комплексарите.
    Броя на сексуалните партньори може да поражда само и единствено ревност, но не и изводи за уменията или нещо друго.
    Значи да разбирам,че ако съседката ми е спала с целиО квартал(вкл и с мене) и некой ден просто е така и кажа,че е курва начи съм комплексиран ли ве батьооо бухахахаха

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Карала ли си някога партньор да се тества? Как го направи?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Карала ли си някога партньор да се тества? Как го направи?
    "Карала" точно не, писах ти ЛС
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Имаше едно изледване на (разбира се) британски учени, в което се твърдеше ,че жената трябва да спи с 12,5 мъже преди да срещне подходящия. Не знам момичета докъде сте стигнали с тази бройка де

Имаше тъкмо статия тук, е перфектната бройка била 10 или по-малко. Според мен тайната е колкото и да са, да намериш човек с горе-долу същото количество ;д за да няма ревности от едната страна и неудовлетворение от другата
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01 Виж мнението
    Адмирации !

Аз не мога да разбера , как можете да гледате сериозно на жени, които са си отваряли краката за повече от ~5 човека ?!
    Още повече , ако е и под 20-21 години?

Това е тъпо..за мен бройките нямат нищо общо с гледането сериозно било то на момче или момиче.Дай щом не може да се гледа на момиче сериозно защото е спало с примерно над 5ма,значи да не гледаме и сериозно на момче ако е спало с над 5 особено ако е под 20-21 .. не че възрастта има някакво значение..

Повече от фен Аватара на greenblood
    Моето мнение е че ако двама човека се обичат и се желаят едва ли ще ги интересува бройката. Хора живота е кратък обичайте се и правете повече любов. Така ще бъдете по щастливи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си