.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 150
    Мега фен
    Град
    <3

Arrow За ми(на)лото

Трябва ли настоящото ни човече да знае за любовното ни минало>? С колко сме спали, колко сме обичали, колко сме наранявани, какво сме имали, какво сме изгубили, къде сме сгрешили и такива неща.

Помислих си, че ако една баба на 60 и един дядо също на толкова се запознаят и се влюбят, зад гърба си ще имат много неща.
    Мислите ли, че ако някой, който е преживял нещо голямо и разтърсващо, или го е преживял няколко пъти (макар, че на нашата възраст е малко трудно), би бил по-резервиран, по-предпазлив, по-свит и т.н. и всичко това би убивало малко или много настоящето?

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Абе хората са като феникс. И сърцата им. Колкото и да си резервиран (съответно счупен), желанието да обичаш и да те обичат надделява (и възкръсваш). И отново се впускаш в любовта, отново искаш да вкусиш тоя мираж, тая заблуда, макар че знаеш, че накрая ще боли.
    Разбира се, докато не срещнеш Истинския.

(от 18-годишна глава, толкова!)

После ще напиша и едно по-задълбочено мнение : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Съгласно съм <3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Това са подробности от пейзажа. Пускаш се по течението и каквото стане. Някои много ревнуват от миналото, други не. До хората и до връзките си е.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не е нужно да го споделяш. Важно е да не го криеш.
    В смисъл такъв - ако не те питат, не си казвай. Ако те питат - недей лъга.
    Тва по въпроса с миналото.
    Колкото до другото - човекът е слабо същество. Невъзможно е да съществува самостоятелно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Това са подробности от пейзажа. Пускаш се по течението и каквото стане. Някои много ревнуват от миналото, други не. До хората и до връзките си е.
    И до нагласа и време. В един прекрасен момент спираш да ревнуваш от бивши, от минало, от бройки, просто защото обожавате да пазарувате заедно, да се гушите, преди да заспите, да се радвате на хлапетата в парка и вечер да си правите планове за свое.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на cyclops
    Според мен миналото не е нужно, но както каза някой по-горе е важно и да не го криеш. Аз все пак направих грешката да споделя с приятеля ми в началото на връзката ни за миналото ми и не го понесе добре. Стана много ревнив и недоверчив. Отне ми много време и нерви, за да му докажа, че с него не е същото и съм отворила нова страница.

Голям фен
    Ако някое момиче ме спечели дотолкова , че да може да ме нарече своя приятел , няма да имам тайни от нея.И ще изисквам същата информация много ясно - някакси като разбара , че са я чукали 6ма , интересът ми минава

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Ако някое момиче ме спечели дотолкова , че да може да ме нарече своя приятел , няма да имам тайни от нея.И ще изисквам същата информация много ясно - някакси като разбара , че са я чукали 6ма , интересът ми минава
    Ем тва е тъпо. Ако всеки иска девственица, докъде ще я докараме

^Его...

Хората сме толкова слаби. Бихме били с някой, който да ни кара да се чувстваме удобно.. или по-скоро самочувствието ни да се чувства удобно, егото..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз, ако разбера, че са те чукали 6, интересът ми ще мине.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Това си казва всичко. Но чисто практически повечето неща се казват и то помежду другото. Иначе предишните отношения винаги оставят някакъв отпечатък и то не само когато става дума за връзки е така. Ама човека има много услужлива памет. Винаги може да забрави онова, което би го спънало за нещо.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Колкото до другото - човекът е слабо същество. Невъзможно е да съществува самостоятелно.
    Напълно съм съгласна. Понякога колкото по-малко се знае за миналите ти любови, толкова по-добре.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ама човека има много услужлива памет. Винаги може да забрави онова, което би го спънало за нещо.
    Както и да запомни точно онова, дето не е съществено...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ъхъ. И аз съм на това мнение. Ако знаехме кирливите ризи на всеки потенциален младеж (за момичетата говоря), то много ясно че те биха ни отблъснали и накарали да прекратим всякакъв контакт с него, или просто да сведем всичко до минимум. Същото е и с момчетата. Some things are better left unsaid.

Но ако все пак някой зададе въпрос свързан с нещо конкректно от миналото, то разбира се че би трябвало да му отговориш, особено ако този някой е потенциална половинка или твое гадже. Каквото било-било. Nobody wants to be stuck in the past.
    Оттам нататък, обсъждането и терзаенето над нещо, случило се преди толкова време, нещо отдавна отминало, е не само тъпо, но и загуба на време. Защо да се цупиш, знаейки че половинката ти е спал/а с 5 човека, при положение че в момента той/тя е с теб, и точно това е важното.

Така или иначе обаче, твоето човече ще разбере части от твоето минало. То би се интересувало от него, пък и може отнякъде неволно да разбере. Може да не му стане много приятно по отношение на това колко други устни са целували устните на неговото момиче, или колко много хора са чували думите Обичам те да излизат от нейните уста. И все пак е ужасно тъпо да се сърдиш на половинката си, защото преди теб е имала други. Тя да не би да е ясновидка, че да знае как ще се развият в последствие нещата? Всеки търси късмета си, пуска се по течението и оставя времето да реши какво ще произлезе от връзката му/и.

Това е страшно тъпо. Че к'во? Искаш всички момичета да са девственици, за да може Ваше Височество да си избере някоя?

Колкото до бабата и дядото - да, може би единия от тях ще бъде малко по-предпазлив и свит. А може и да не бъдат така. Може и двамата отдавна да са осъзнали, че няма смисъл да живеят в миналото, че настоящето е от значение, и че е най-добре да заровят някъде далеч и дълбоко всички лоши мисли/спомени. И все пак, ако единия от тях е действително по-резервиран, то смятам, че ако въпросния се влюби в другия, тази предпазливост, резервираност и т.н. бързо ще изчезне, бързо ще се стопи, и въпросния човечец ще се впусне в сладките обятията на любовта отново, така както е правил на младини. Или поне така се надявам.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-25-2012 на 12:49

Голям фен
    Ми ,ти ако разбереш , че и един ме е чукал , тряа да ти мине интересът.Да не съм гейчуга майна Обаче аз колко момичета съм чукал , е друг въпрос

Мега фен
    Град
    <3
    Ама ти с бясна скорост продължаваш да режеш с остър нож желязо. Познай кой е ножа.
    Ами ако ти си чукал 10-15-20 и не искам да съм с теб заради т'ва?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на babity
    'Ма и да чукнем бас, че ако (трябва да) спи с девствена, ще ореве света. Да ти пикам на невъзможното его, майна!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ама ти с бясна скорост продължаваш да режеш с остър нож желязо. Познай кой е ножа.
    Ами ако ти си чукал 10-15-20 и не искам да съм с теб заради т'ва?

Кой ти е казал , че не е станало ? Може би не точно така , обаче определената ми репутация , а и гадният ми навик да не уважавам нищи и никого , ми коствана най-скъпата връзка , която съм изграждал някога.Кофти тръпка ,майна

Град
    Варна
    Кой ти е казал , че не е станало ? Може би не точно така , обаче определената ми репутация , а и гадният ми навик да не уважавам нищи и никого , ми коствана най-скъпата връзка , която съм изграждал някога.Кофти тръпка ,майна
    Ако се беше постарал наистина да я изградиш, репутацията ти нямаше да има значение.
    А гадният ти навик си е лично твой избор. Човек трябва да има сили да направи компромис със себе си за нещо наистина значимо.
    От тук и изводът, че си живял с илюзията, че е значима, когато всъщност е била най-обикновена... връзка.

Голям фен
    караш ме да пускам ли тема , майна :Д Не , старах се наистина много , обаче когато вече беше прекалено късно за каквото и да е.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^Поведението ти е потресаващо. Като си достатъчно мъж да питаш, ще бъдеш достатъчно мъж да чуеш отговора и да го приемеш. Така се изграждат отношения, не с "Ама ти си била приятелче с Гошко, аз не искам да те пипам повече."

По принцип, хубаво е да се отговаря, само когато те питат. Ако познавам човека, съм склонна да го излъжа, за да не го нараня, но реално, ако той ме познава мен, ще разбере, че не казвам истината и защо.

Обаче пък няма смисъл да лъжеш, ако сърцето ти е било някъде, а после си е сменило мястото. Повече човек те прави това, а качествен те прави момента, в който не отричаш и не се оправдаваш затова.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Не е нужно - нейзбежно е ! Не с всички подробности, разбира се, но най-малкото - ако има интерес между двамата, единият все ще отвори темата (освен ако не е сериен убиец и не го е страх да го питат после него (bandit))

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз държа да знам и не се притеснявам да си кажа всичко. За мен миналото е изключително важно, и то не само любовното.
    И това изобщо не означава, че бих му държала сметка за нещо или пък, че бих ревнувала, нищо такова.

А да си резервиран не значи, че непременно някой ти е разбил сърцето или си преживял някаква любовна драма. Аз съм си резервирана по принцип и без да съм преживявала такива неща. И винаги съм си била такава, трябва ми много време, за да се отпусна пред някого, но не смятам, че по някакъв начин това ми разваля настоящето.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ъхъ. И аз съм на това мнение. Ако знаехме кирливите ризи на всеки потенциален младеж (за момичетата говоря), то много ясно че те биха ни отблъснали и накарали да прекратим всякакъв контакт с него, или просто да сведем всичко до минимум. Същото е и с момчетата. Some things are better left unsaid.
    Не съм съгласна. Няма "кирлива риза" във връзка с взаимоотношения и т.н., която би могла да ме накара да се разделя с приятеля си.

Моят знае доста за миналите ми връзки, даже понякога си мисля, че знае прекалено много.
    Аз за неговите знам доста малко въпреки нездравото ми любопитство, защото той не обича да говори за тях.

Иначе... миналите ми отношения с хората не оказват влияние при едно ново запознанство. Единствено опитът и поуките, които съм си извлякла от тях, имат значение. С нов човек се потапям напълно в новото, не влача неразрешени проблеми от предни връзки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си