А на вас не ви ли се убива това невинно чувство, характерно за здравите връзки, когато дочуете нещо подобно?

Не бих съдила за човек по бройка, никога не бих нарекла някоя к*рва само заради сексуалния и живот. Но си мисля, че ако бях спала с 20 човека за моите 19 години, вече щях да гледам различно на живота. Като обиграна кака на 30, гледаща много "Сексът и градът". Връзките ни и партньорите ни ни променят по малко. Не може да си минат от 40 човека и да имаш все още невинност и нещо детско. Ако пък го играеш, изглежда нелепо.

Истината е, че и той да беше спал с 40 момичета преди мен, не бих го чувствала вътрешно по същия начин. Как ще съм специална? Как ще изживее нещо ново с мен? Да, наистина. Как ще му покажа нещо ново, ако 40 преди мен са му правили стриптийз/свирки/турски чекии, абе каквото се сетите и измислите. Да де, сигурно моето ще е по-различен начин (може би), но вече няма да е специално. Няма да е толкова... истинско. Защото още поне 20 са правили същото. Сигурна съм, че това донякъде важи и за по-малките бройки, но не баш. Имали сме и двамата гаджета/сериозни връзки преди, но още има много неща, които направихме за първи път заедно и много се радвам, от което.