Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Как е възможно толкова много да се самозаблуждаваш и да си кривиш душата? Кажи ми, вярваш ли си?
Щото си залагам главата, че ако в миналото е имала 3 момчета, които е сменяла през седмица или е спала с двама от тях наведнъж и ти разбереш за тая история, ще си мнителен, ревнуващ и комплексите ти ще се обадят.
Не се заблуждавам и не си кривя душата ама изобщо. Напълно си вярвам да ти кажа.И ще съм мнителен ревнуващ и комплексиран само ако ТЯ ми дава поводи за това с моментното си държание.Да,мога да съм много нетърпелив,нетолерантен и ревнив при една ситуация,но мога и да съм и страшно търпелив,толерантен и да кътам ревността си на дълбоко само за мен си докато не се почувствам използван и употребен.Всичко зависи от това какво ми се предоставя отсреща,как го възприемам и на някой пука ли му изобщо от това.Ако се стараят да ме разбират и аз се старая, ако не,понякога нямам желанието дори и да се опитвам.А едни от нещата, на които страшно държа са споделянето,честността и точната дума.Ако не смята да изпълни нещо изобщо да не ми го обещава преди това,защото това ме отблъсква някакси.
Стига с това в миналото да нямаш предвид преди една седмица че даже и един месец.Без делене с други, ако може както казах.

Та ако ще си залагаме главите мога да ти цитирам едно твое изказване в тази тема. А именно:
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не съм съгласна. Няма "кирлива риза" във връзка с взаимоотношения и т.н., която би могла да ме накара да се разделя с приятеля си.

Моят знае доста за миналите ми връзки, даже понякога си мисля, че знае прекалено много.
Аз за неговите знам доста малко въпреки нездравото ми любопитство, защото той не обича да говори за тях.

Иначе... миналите ми отношения с хората не оказват влияние при едно ново запознанство. Единствено опитът и поуките, които съм си извлякла от тях, имат значение. С нов човек се потапям напълно в новото, не влача неразрешени проблеми от предни връзки.
И аз мога да си заложа ако реша главата за пълната ти убеденост особено в първият абзац.Да не говорим че винаги един човек когато е наранен често е и предубеден.

Май не си прочела и послеписа ми ми се струва.