- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За ми(на)лото
Не се заблуждавам и не си кривя душата ама изобщо. Напълно си вярвам да ти кажа.И ще съм мнителен ревнуващ и комплексиран само ако ТЯ ми дава поводи за това с моментното си държание.Да,мога да съм много нетърпелив,нетолерантен и ревнив при една ситуация,но мога и да съм и страшно търпелив,толерантен и да кътам ревността си на дълбоко само за мен си докато не се почувствам използван и употребен.Всичко зависи от това какво ми се предоставя отсреща,как го възприемам и на някой пука ли му изобщо от това.Ако се стараят да ме разбират и аз се старая, ако не,понякога нямам желанието дори и да се опитвам.А едни от нещата, на които страшно държа са споделянето,честността и точната дума.Ако не смята да изпълни нещо изобщо да не ми го обещава преди това,защото това ме отблъсква някакси.
Стига с това в миналото да нямаш предвид преди една седмица че даже и един месец.Без делене с други, ако може както казах.
Та ако ще си залагаме главите мога да ти цитирам едно твое изказване в тази тема. А именно:
И аз мога да си заложа ако реша главата за пълната ти убеденост особено в първият абзац.Да не говорим че винаги един човек когато е наранен често е и предубеден.
Май не си прочела и послеписа ми ми се струва.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!