.
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Threaded View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    В смисъл такъв - ако не те питат, не си казвай. Ако те питат - недей лъга.
    Ъхъ. И аз съм на това мнение. Ако знаехме кирливите ризи на всеки потенциален младеж (за момичетата говоря), то много ясно че те биха ни отблъснали и накарали да прекратим всякакъв контакт с него, или просто да сведем всичко до минимум. Същото е и с момчетата. Some things are better left unsaid.

Но ако все пак някой зададе въпрос свързан с нещо конкректно от миналото, то разбира се че би трябвало да му отговориш, особено ако този някой е потенциална половинка или твое гадже. Каквото било-било. Nobody wants to be stuck in the past.
    Оттам нататък, обсъждането и терзаенето над нещо, случило се преди толкова време, нещо отдавна отминало, е не само тъпо, но и загуба на време. Защо да се цупиш, знаейки че половинката ти е спал/а с 5 човека, при положение че в момента той/тя е с теб, и точно това е важното.

Така или иначе обаче, твоето човече ще разбере части от твоето минало. То би се интересувало от него, пък и може отнякъде неволно да разбере. Може да не му стане много приятно по отношение на това колко други устни са целували устните на неговото момиче, или колко много хора са чували думите Обичам те да излизат от нейните уста. И все пак е ужасно тъпо да се сърдиш на половинката си, защото преди теб е имала други. Тя да не би да е ясновидка, че да знае как ще се развият в последствие нещата? Всеки търси късмета си, пуска се по течението и оставя времето да реши какво ще произлезе от връзката му/и.

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Ако някое момиче ме спечели дотолкова , че да може да ме нарече своя приятел , няма да имам тайни от нея.И ще изисквам същата информация много ясно - някакси като разбара , че са я чукали 6ма , интересът ми минава
    Това е страшно тъпо. Че к'во? Искаш всички момичета да са девственици, за да може Ваше Височество да си избере някоя?

Колкото до бабата и дядото - да, може би единия от тях ще бъде малко по-предпазлив и свит. А може и да не бъдат така. Може и двамата отдавна да са осъзнали, че няма смисъл да живеят в миналото, че настоящето е от значение, и че е най-добре да заровят някъде далеч и дълбоко всички лоши мисли/спомени. И все пак, ако единия от тях е действително по-резервиран, то смятам, че ако въпросния се влюби в другия, тази предпазливост, резервираност и т.н. бързо ще изчезне, бързо ще се стопи, и въпросния човечец ще се впусне в сладките обятията на любовта отново, така както е правил на младини. Или поне така се надявам.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-25-2012 на 12:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си