- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За ми(на)лото
Не съм съгласна. Няма "кирлива риза" във връзка с взаимоотношения и т.н., която би могла да ме накара да се разделя с приятеля си.
Моят знае доста за миналите ми връзки, даже понякога си мисля, че знае прекалено много.
Аз за неговите знам доста малко въпреки нездравото ми любопитство, защото той не обича да говори за тях.
Иначе... миналите ми отношения с хората не оказват влияние при едно ново запознанство. Единствено опитът и поуките, които съм си извлякла от тях, имат значение. С нов човек се потапям напълно в новото, не влача неразрешени проблеми от предни връзки.
Без такива коментари, моля. Нито познаваш него, за да можеш да прецениш какво би могъл да е направил в миналото, нито познаваш мен, за да знаеш какво би ме притеснило/отвратило. Дразни ме просто категоричният начин, по който казваш нещо и си мислиш, че е неоспорима истина.
Ето разликата. Аз просто не мога да не се интересувам :Д :ДИ не се интересувам от сексуалното й минало, щото не се интересувам, а не щото си потискам любопитството с цел да не се опаря.
Някой много ревнуват от миналото на половинката си.Може би всеки е различно привързан към половинката си.Знам какво е,да ти става гадно,да си задаваш милиони въпроси,на които нямаш отговори.Кофти е няма как миналото е минало,но понякога точно то показва какъв всъщност е човекът срещу теб.Няма граници или ултиматуми,които да спрат човека,да се рови в миналото на любимия човек.Един съвет:
-Преди да започнете нещо,начало с човек по-добре погледнете в миналото му и тогава правете стъпките ако това ви е в плюс.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you