.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Мисля, че не разбра какво казах. Имах предвид, че ако всички мъже искат да чукат по много жени, но държат момичето, с което ще се обвържат да е неопетнено, в един момент ще бъде невъзможно

Furious?, ти сигурен ли си собствената ти майка с колко мъже е спала, преди да реши да те роди? Не искам да кажа нищо лошо за майка ти, но се съмнявам да ти е разкрила "числото" си.
    Да бе, разбрах те, аз съм наполовина на твоето мнение. Нямам претенции към бройката на момичето. Но нямам намерение и тя да има към мойте. Стига да съм сериозен с нея откакто съм се захванал и тя да е така към мен, ми е все тая миналото. Просто каза мъжка курва, след като алабалапортокала говереше за момче, което е спало с повече момичета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Просто каза мъжка курва, след като алабалапортокала говереше за момче, което е спало с повече момичета.
    Той казва, че момиче, спало с повече момчета е курва. А момче, спало с повече момичето е с голям престиж.
    За мен е вярно и в двете посоки. Щом ние сме курви, заради големите ни бройки, то и вие сте такива, заради вашите.
    Танто за кукуригу дет се вика
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Той казва, че момиче, спало с повече момчета е курва. А момче, спало с повече момичето е с голям престиж.
    За мен е вярно и в двете посоки. Щом ние сме курви, заради големите ни бройки, то и вие сте такива, заради вашите.
    Танто за кукуригу дет се вика
    Да де и за мен, ако нещо е вярно, е вярно и в двете посоки, но държа на това, че голямата бройка не е порок, а не обратното.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да де и за мен, ако нещо е вярно, е вярно и в двете посоки, но държа на това, че голямата бройка не е порок, а не обратното.
    Аз също.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Аз също.
    А, окей, значи наистина не съм те разбрал, моя грешка.

Продължавам да вися тук и да стоя безусловно зад тезата си (героймотикон)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си