.
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Threaded View

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Дриймър,дразниш се, не защото някой не те е преценил без да ти гледа годините, а защото точно на тях си отговаряш, режеш с голямата брадва, отговаряш си точно на тях. В много теми си личи и крещи просто. Като започнеш да изграждаш отговори си самоизтъкваш "аз съм категорична, аз съм еди-каква-си", без това да има общо.

По принцип споделям позицията на СисиСтрейндж. Никога не ми се било приятно да слушал за бивши, но това е било защото историите не са били отдавна приключени, ами в тогавашния момент действащи, съответно проблемни за мен. Не си падам и аз да говоря за предишната си връзка, особено с нов човек. Моето сегашно човече знае всичко, просто така се нареди, че той беше до мен когато трябваше, извади си ме от една почти бездънна яма пълна с истории от оная връзка, затова премина през всичко. Но това си беше тогава. Днес не бих повдигнала темата ей така, да си чеша езика просто. Той не обича да чува за това, аз не обичам да говоря за това - и двамата сме щастливи защото не се сещаме като цяло за предишни неща.
    Но относно въпросът за бройката на хора, с които си спал/спала - това са си предразсъдъци. В смисъл, че ако е спал с еди-колко-си, то съответно те са били еди-какви-си, при еди-какви-си обстоятелства. По важно е какво мнение си си градил преди това за този човек, а тази информация е просто нещо,и без което може да минеш. Както си го каза Чачо - докато не знаеш си се чувстваш специален, в следващия момент вече - не. Защо? Минало, заминало, не можеш да го промениш, да го поправиш, просто информация, която прави картинката по-цветна.
    Последно редактирано от LeprikonA : 06-27-2012 на 20:37
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си