.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Вие двамата имам чувството, че се съюзявате из различни теми да изказвате категорични, злонамерени мнения към различни хора или двойки. Дриймърке, никога не съм те захапвала за годините, нито за острия груб език, защото и аз гледам да съм директна, ама всичко си има някаква граница. Мега дразнещо е като решите, че сте някаква висша форумна инстанция, познаваща всеки в тоя форум, гаджето му и прочие. Нито сте способни да направите психоанализа през няколко поста (поне не качествена, да бъда честна), нито имате право да налагате мнение върху нечии чужди преживявания/взаимоотношения. Нас с Радослав ни хранихте за обръщенията ни из Дневника, който си е свободна зона за каквито си мнения ще човек. На Ина и Умри пък им знаете възгледите и им обяснявате как се чувствали един спрямо друг. Някой като нормално попита за съвет, на Влади първата му реакция е да му търси топките и въобще за един голям период от време не съм ви мярвала добронамерен коментар. Не ми е ясно що така.
    На никого нищо не съм обяснявала. Изразих мнение, за което автоматично ме захапаха. Е, извинявам се че то не е било мега розовото, но щом е писала Ина там, то смятам че тя е длъжна да приеме всякакво мнение - независимо дали то е позитивно или не.
    'Щото не съм много позитивно настроена.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението

DisappointedDreamer, онова место, което ми даде на линка не можах да го намеря, но пък отидох на доста по-хубаво.
    Радвам се!

п.п. Уау, ето ти добронамерен коментар ^^ да не повярва човек
    п.п.2 лЕгам че утре по Витоша ще се катеря.... (или влача)
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-27-2012 на 20:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си