Wait! What? От кога мъже които са забили солидно количество бройки стават мъжки курви? И защо? Мъжка курва за мене е пасивен педеруга който го плющят наляво-надясно. Да, в този случай съм съгласен. Но предполагам говорим за нормален хетеросексуален мъж? Разбери, по отношение на секса жените никога НИКОГА (ГОЛЯМО НИКОГА) няма да бъдете равни на мъжете по начина по който ви се иска. Защо въобще отваряш такъв спор не разбирам? Егото ли те боли, че тебе ще изкарат курва, а мене герой? Такъв е живота...Никой не е казал, че е справедлив
Колкото до това какво харесват умните жени (първо) съм убеден, че го знам по- добре от тебе. Второ- в моя живот, не аз съм избираният, а избиращият и трето представянето ми в леглото може да не е основен фактор за какво и да е, но е един от основните такива който винаги ще наклони везните в моя полза.
Не всички жени се приемат като нисши, лесно достъпни, парцали и т.н. Само определени бройки, които за съжаление вече не са определени в нашата държава. Мъжа е този който обезчестява, омърсява (както искаш го наречи) жената. И когато жената позволи, на достатъчно бройка мъже да я минат то тогава губи невероятно много от стойността и достойнството си. Превръща се в мастия, а цената и пада защото всеки мъж може да я притежава без да си дава много много зор. И оттам защо да не гледаме на нея като нисше създание и лесно достъпен парцал?
Айде, Адмирал Генерал Аладин, заминавай за Уадия...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last