Първоначално написано от
Auriss
Абе ... мислех да не пиша, ама Алабалакретензадръстенпор токала, имам ли аз някакъв спомен как се обясняваше, че виждаш ли, бил си някакъв си успял психо-нещо си-терапевт/психиатър/все1, и к'ъф си бил пич да ги въртиш по 2-3 на ден, 'щото, отново, си адският пич ?
Абе, аджеба, г-н Психо_пат, вие поне едно 25 трябва да имате, че изобщо тапийка да притежавате. Останалото настрана, ама поне това.
И в този ред на мисли ... Я ме светнете що за малоумно, дебилно, психясало изчадие ще седи да сипва храна по толкова очевиден начин .......... на деца?????. Може ли да си толкоз слабоумен, бе ? Направо седя и ти се чудя, честно.
Ясно че те мисля за кух филмар, 'щото едно изречение не можеш да вържеш без пунктуационна грешка, ама т'ва .... т'ва е просто резил твоето.
Ако ги имаш 20-те даже ... не 30, ами двайсет ... моля те, направо отивай се мятай отнякъде. Помогни на човечеството ... поне една вазектомия си тегли, че да не мърсиш генетичния фонд.
По темата - някои хора, представи си, не възприемат жените като обществен атрибут и великденска пуйка, чакаща да бъде напълнена с чудодейния им разтвор. Същите тези тъпаци-конформисти (то е адски конформистко и модерно да не се шиб*ш с всеки срещнат, ами да искаш стойностен човек до себе си) не биха се обвързали с курва, било то от мъжки или женски пол, просто 'щото първоначалното впечатление и рационалното им мислене им казват, че не си заслужава.
Що се отнася до моето мнение - грам не ме е*е. Кой с когото иска да си се чука - ако срещна свестен човек ще искам връзка - дотогава нямам намерение да се отдавам на аскетизъм. Толкоз.
Т'ва имах да кажа, сори за оф-а и храната, ама просто ... нямам думи. Що за хора се разхождат по улиците ... възрастен човек и седи и сипва като пъпчив пубер. Гоуем зор да убедим другите че е мноу мошно ги 'омърсим' ку*вите по две на ден. Мноу съм пич начи щом така ги чаткам тия обществените положения.
// бас хващам, че както много знаеш да обясняваш кой каква жена не можел да си позволи да има, в тийнейджърски форум, г-н Психотерапевт-неграмотен-богаташ-ебач, точно толкова и хора с обществено положение познаваш.