.
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Свободолюбива... болни амбиции са нейното. И пълна липса на такт. Когато мъжът ти е президент, имаш дълг към нацията като негова съпруга. Мишел Обама винаги придружава съпруга си по официални събирания, ама не... нашата Юлианка смята, че може да си прави каквото иска вместо да си е до мъжа.

Само да вметна, де :д
    Не,всъщност няма ама абсолютно ниакъв дълг към нацията,защото нацията е избрала мъжът ти, а не нея.Аз специално съм гласувал за Росен Плевнелиев, а не за Юлиана Плевнелиева и изобщо не ми пука че не се показвала.Не че не може да покаже колко е велика,защото все пък мъжът и е на много висока позиция в държата и да стане известна само с това, че е.....жена на мъжа си.То не бяха драми,то не бяха неща от медиите.Ама как можело така,ама как можело иначе.Ами може бе,президеншата може да е всяка и да се смени по всяко време.И с нищо не е задължена освен ако иска да подкрепи мъжа си в това начинание.Но медиите се скъсаха да пискат и да проявяват небивал интерес към нея.Още повече че от разни места се чу че тя не е искала мъжа и да става президент.Е, той е искал и сега задължена ли трябва да е да си смени позицията.Или пък да хване да се разведе с него за това.Да трябва да се съобразява с някои неща заради сигурността си и тази на децата си,но...може пък да не обича светските събития и постоянно да я гледат...какво образование има,колко пари,с колко мъже е спала,кой е бил първи,каква е била в училище и т.н и т.н неща дето са и лични и далеч не интересуват цялата любопитна общественост.Може да не и харесва да е публична личност.Може и да не и харесва да е постоянно под ключ,тя и децата и, а охранителите на НСО едвали не да ходят и в тоалетните с тях да им ги придържат.Но иначе възмущението е голямо.Може пък и да не и харесва партия ГЕРБ и Бойко Борисов знаеш ли.Трябвало да се спазват всичко обществени норми,защото някой така бил казал.И понеже знам че си била на сватбата на принц Уилиям и Кейт Мидълтън, за чието събитие по едно време ми идваше да изключа компютъра и радиото и да хвърля телевизора през прозореца затваряйки се в някоя изолирана стаичка.Хвана ме диарията да ми обясняват по 100 пъти на ден в продължение на две седмици как щели да се оженят,после как се женили,накрая как се оженили и какви пищни тържества се правили по време на криза,когато някои хора умират от глад, а хора се женят всеки ден,но никой често по телевизията не разбира за това.Какво като са кралското семйство на Англия, а не на България или някоя друга държава всъщност. Ама сеир да има. И между другото даже и те са потъпкали някои норми като това че принца си е намерил не бедна,но доста по бедна жена отколкото се очаква,че ако не се лъжа Кейт нямало да си сменя фамилията и т.н.Обаче ние ще караме по нормите от 100 години.Щом другите първи дами са ръка за ръка до съпруга си дай да изгорим на клада Юлиана Плевнелиева че не е до мъжа си и с това ЖЕСТОКО оскърбявала нацията, а някои журналисти от злоба и/или любопитство чак ги хвана разстройството.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-30-2012 на 06:56
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си