- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За ми(на)лото
Не,всъщност няма ама абсолютно ниакъв дълг към нацията,защото нацията е избрала мъжът ти, а не нея.Аз специално съм гласувал за Росен Плевнелиев, а не за Юлиана Плевнелиева и изобщо не ми пука че не се показвала.Не че не може да покаже колко е велика,защото все пък мъжът и е на много висока позиция в държата и да стане известна само с това, че е.....жена на мъжа си.То не бяха драми,то не бяха неща от медиите.Ама как можело така,ама как можело иначе.Ами може бе,президеншата може да е всяка и да се смени по всяко време.И с нищо не е задължена освен ако иска да подкрепи мъжа си в това начинание.Но медиите се скъсаха да пискат и да проявяват небивал интерес към нея.Още повече че от разни места се чу че тя не е искала мъжа и да става президент.Е, той е искал и сега задължена ли трябва да е да си смени позицията.Или пък да хване да се разведе с него за това.Да трябва да се съобразява с някои неща заради сигурността си и тази на децата си,но...може пък да не обича светските събития и постоянно да я гледат...какво образование има,колко пари,с колко мъже е спала,кой е бил първи,каква е била в училище и т.н и т.н неща дето са и лични и далеч не интересуват цялата любопитна общественост.Може да не и харесва да е публична личност.Може и да не и харесва да е постоянно под ключ,тя и децата и, а охранителите на НСО едвали не да ходят и в тоалетните с тях да им ги придържат.Но иначе възмущението е голямо.Може пък и да не и харесва партия ГЕРБ и Бойко Борисов знаеш ли.Трябвало да се спазват всичко обществени норми,защото някой така бил казал.И понеже знам че си била на сватбата на принц Уилиям и Кейт Мидълтън, за чието събитие по едно време ми идваше да изключа компютъра и радиото и да хвърля телевизора през прозореца затваряйки се в някоя изолирана стаичка.Хвана ме диарията да ми обясняват по 100 пъти на ден в продължение на две седмици как щели да се оженят,после как се женили,накрая как се оженили и какви пищни тържества се правили по време на криза,когато някои хора умират от глад, а хора се женят всеки ден,но никой често по телевизията не разбира за това.Какво като са кралското семйство на Англия, а не на България или някоя друга държава всъщност. Ама сеир да има. И между другото даже и те са потъпкали някои норми като това че принца си е намерил не бедна,но доста по бедна жена отколкото се очаква,че ако не се лъжа Кейт нямало да си сменя фамилията и т.н.Обаче ние ще караме по нормите от 100 години.Щом другите първи дами са ръка за ръка до съпруга си дай да изгорим на клада Юлиана Плевнелиева че не е до мъжа си и с това ЖЕСТОКО оскърбявала нацията, а някои журналисти от злоба и/или любопитство чак ги хвана разстройството.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-30-2012 на 06:56
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!