- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За ми(на)лото
Кой е избран Сиси? Доколкото си спомням, само Плевнелиев е постъпил в длъжност. Няма смисъл да сравняваме Мишел и Юлияна, щото президентските постове в двете държави са много различни (както и самите две държави, там са хиляда пъти по-обсебени от визуалното си представяне от нас). И какво значение има, че си виси вкъщи и не участва в политическия живот на страната (и то само с присъствие, както настояваме)? В крайна сметка важното е президента да свърши това, за което е избран, не се захващайте толкова за имиджи и още повече - клюки.
А да не говорим, че Юлияна, дали съзнателно или не, е избрала правилния тип поведение, защото в момента тук са харизматични тези, които не са с властта, не се възползват от привилегиите си за лични облаги и не говорят помпозно и двусмислено, а съвсем прямо.
Помнете, че на Плевнелиев работата не му е да е сресан, а да действа в полза на държавата. Ако ще и насран да ходи, стига да си спази обещанийцата от сайта му, ще е все тая.
ПС: Колкото не е хубаво да заставаме на сляпо зад общественото мнение, толкова не е хубаво и да му се противопоставяме безпричинно. Освен за имиджа на първата дама го твърдя и за бройки, курви, мъжки курви, т.н. стереотипи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Междудругото много хора споделят твоето мнение. Хора, живеещи в Кралството. Пък и в Кралство Швеция. Когато тукашната шведска принцеса се омъжи за своя фитнес инструктор, в чиито вени не тече кралска синя кръв, баща и беше твърдо против брака, докато хората подкрепяха смелостта и да се омъжи за човек от простолюдието. Вдигнаха пищна сватба, на която присъстваха много кралски особи, конете им имаха златни подкови, а пък само един поднос с 10 чаши струваше над 10 000 евро. И ето тук народа рипна веднага срещу тях, казвайки че цялата работа е такава изгъзица, и толкова много пари са били похарчени напразно. По-старите поколения са си свикнали с монархията. Младото поколение пък е против кралете и кралиците, и мразят данъците им да се използват за такива боклуци като чаша за 1000 евро. Но както и да е. ^^
Избран е Плевнелиев, но не и жена му, нито майка му, или дядо му, или когото и друг от семейството му. Просто жена му не иска да се показва пред народа. Не е и длъжна да го направи.
Чачо ти го каза най-добре. И наистина - откъде на къде сте тръгнали да сравнявате Щатите с България - страна която повечето хора от там биха изпитали огромно затруднение, ако им разгънеш карта на масата пред тях, и ги попиташ да я посочат.
Ди енд.
Точно така DisappointedDreamer с чашата от 1000 евро не можеш да правиш нищо повече от най-евтината.Тя сама не сипва.Другото е разни остарели традиции,глупава показност и избиване на комплекси.Но света е несправедлив...едни хора ровят по кофите други се показват с чаши за по 1000 евро всяка,което е може би най-евтиното нещо от целият антураж.
SisiStrange Другите вече ти го казаха,но и аз ще се повторя още веднъж. Аз гласувах за Росен Плевнелиев, а не за Юлиана Плевнелиева. А ти? И тъй като съм гласувал за него изобщо не ме интересува неговият живот,семейно положение или жена.Интересуваме да се справя добре като президент на Република България, за което съм му дал моят глас.Всичко останало са само клюки,любопитство и чешане на езици.
Относно послеписа ти.Гузен не гонен бяга.То да беше само ти.И не с нищо не парадирам.Дреме ми на шапката как няколко човека,които не познавам и не ме познават нито в реалността нито в интернет даже...са ме нарекли.А отношението ми към нормалните жени могат да го определят тези дето поне малко от малко ме познават.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!