Точно така DisappointedDreamer с чашата от 1000 евро не можеш да правиш нищо повече от най-евтината.Тя сама не сипва.Другото е разни остарели традиции,глупава показност и избиване на комплекси.Но света е несправедлив...едни хора ровят по кофите други се показват с чаши за по 1000 евро всяка,което е може би най-евтиното нещо от целият антураж.

SisiStrange Другите вече ти го казаха,но и аз ще се повторя още веднъж. Аз гласувах за Росен Плевнелиев, а не за Юлиана Плевнелиева. А ти? И тъй като съм гласувал за него изобщо не ме интересува неговият живот,семейно положение или жена.Интересуваме да се справя добре като президент на Република България, за което съм му дал моят глас.Всичко останало са само клюки,любопитство и чешане на езици.

Относно послеписа ти.Гузен не гонен бяга.То да беше само ти.И не с нищо не парадирам.Дреме ми на шапката как няколко човека,които не познавам и не ме познават нито в реалността нито в интернет даже...са ме нарекли.А отношението ми към нормалните жени могат да го определят тези дето поне малко от малко ме познават.