- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с приятеля ми
Не сме те изяли. Искахме да ти покажем, че отстрани това вайкане изглежда смешно.
С теб ли е? С теб е.
Доказва ли ти, че те обича? Доказва ти.
Е, не може да очакваш нон-стоп да ти повтаря, че си незаменима, единствена, най-прекрасна и божествена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Недей да го взимаш толкова навътре.
Радвай се, че нямате проблеми вместо да си измисляш такива.![]()
Не се вкопчвай в него, защото бързо ще се изморите от това. Сигурно е, че те обича и не е нужно постоянно да ти го напомня.
Мерси на всички за съветите, но просто съм си такава, винаги трябва да има нещо, за което да мисля и да се притеснявам.. Никога не може всичко да ми е наред, такава съм си просто. Искам да се променя, но тези терзания са по-силни от мен и колкото и да се опитвам да не мисля за глупости-неизбежно е.
П.с: Явно е значи , че това е поредната простотия, заради която се тормозя.....
Сама си го правиш и като гледам каквото и да ти кажем, няма да те успокои. Цени това, което имаш, защото ако продължаваш с недоволството и го изгубиш, ще страдаш ужасно много.
Welcome to the Jungle...
Преувеличаваш. Наистина преувеличаваш.
И си противоречиш.
Нали твърдиш, че те обича - казва и доказва го по много начини, тогава какъв ти е проблема? А, да, не си в центъра на вселената му и не удовлетворява това ти желание , именно да ти казва всичко това непрекъснато. Сдържан си е и това наистина е по - добре.
Едно "Обичам те" значи много повече от каквито и да е приказки. И нали си чувала, че "пияни устни изричат трезвени желания" ? Спри да се тормозиш с неговото минало и да си създаваш излишни проблеми, при условие, че всичко е наред.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
може би предишната му връзка е причината да не ти казва тези думи ( обичам те и т.н.) явно се е позатворил след нея
Пияните понякога казват самата истина, имам живо доказателство.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Хората са различни.Ако бяха еднакви,нямаше да е интересно...Не можеш да го виниш,че вместо да говори много и да не казва нищо,той говори малко,но казва много.Много често подпийналият човек говори истината,защото с алкохола падат и задръжките му.Сама си направи изводите...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!