Надявам се да намеря правилното решение за отношенията си с приятеля ми!Проблемът е там,че незнам какво се случва с нас,заедно сме от 7-8 месеца,аз съм на 18,а той на 24лТой идваше да спи в нас,а аз в тях,което за мен е мн голямо начало тъй като семейството ми е мн строго,а и това е първата ми сериозна връзка.И такам....стана така,че му разбивам паролата за фб и виждам нереалните чатове ,той пише само за секс ,дори и на 40г жени-гадост-а неговият отг е когато му казах ,че съм му влизала в фб е:Аз ако имаше нещо щях да те зарежа,не съм такъв човек,с тебе ли съм значи това искам!Много пъти е ставало така че той да ме псува,обижда,казва ми ,че съм била курва,неговите приятели така им казвали и той им вярва,мн рядко той иска да излизаме,а ако някой негов приятел му звънне той веднага излиза,без да се замисля и често се е случвало аз да остана в тях сама,защото той си прави кефа и от там се почнаха скандалите.За 1 месец се разделихме 3 пъти и то с много ругаене и заплашване от негова страна и какво става минава една седмица и той почва да звн и да умилква, а по принцип той е човек,който не си показва чувствата.Казва ми че няма да е така повече ,че си ме иска и сега пак ме търси.Държи се така както аз искам,но вече нз какво да правя,объркана съм.Майка ми знаеше за всичко и сега ми забранява контакт с него,а приятелките ми само ми говорят против него,много ми е тежко и се разкъсвам.Обичам го от една страна ,защото ми е дал всичко,което съм искала за момента,само с него мога да споделя и да си говоря.Той освен на мен няма на кого да сподели.Преди една седмица се разделихме и през цялото време ме е следял,отслабнал е ,тъжен е и неизлиза ,защото се сбива с приятелите си.Виждам ,че от няколко дни не си пише с никакви момичета и се държи толкова добре,но мойте чувства са объркани,страх ме незнам какво да правя.Хем го искам,хем се сещам за лошите неща и се плаша и никой от познатите ми него иска...Това е най-тежкият ми период и се надявам някой да ми помогне,много ще съм ви благодарна....!!!