хич пък не е верно, не знам кой какво разправя. има точно такова момиче, което аз много харесвах, познавахме се доста отдавна, за нея аз бях приятел, аз и казах след време че не можем да бъдем просто приятели. скарахме се яко и две седмици не си говорихме, после пак някак си започнахме старата песен на нов глас, даже станахме още по-близки. сега си говорим и излизаме всеки ден, флирта и напрежението между нас доскоро беше на взривоопасно ниво и излизахме почти като гаджета, а пък за секс и какво ще правим в бъдеще беше редовната тема. казвам до скоро, щото аз пък си намерих друга с която има яко тръпка и ме кефи много много повече и нещата се обърнаха - сега просто я усещам как и е гадно, че съм влюбен в другата, а не вече в нея. сега тя ми пише, тя ме кара да излизаме постоянно, тя иска нещо повече според мен, ама аз не знам вече. всичко се връща дет се вика... или пък аз съм супер пич, ама едва ли. просто бъди пичага и не се прави на приятел, ако е писано ще я имаш. ако пък не- може да има приятелство между мъж и жена със сигурност. аз имам само жени приятели и не искам да спя с тях, поне не със всички
тва със стълбичките и простотиите е най-голямата глупост, същото както ония простотии за пикап правилата и некви форуми ала бала, няма такива неща бе, не разбрахте ли.