.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Smile Фотоконкурс от LOOP

айде лупчета вие сте..., и да споделите повече снимки

http://loop-planking.info/gallery

Фен
    Град
    near the water
    Яка идея, за пръв път чувам за този планкинг ... Шантав е конкурса и наградите са готини, не бих отказала билет за концерт на откачалката Лейди Гага или часовник Replay )

Град
    Shopsko
    Свежарска и малко откачена концепция ) Точно като за шантави и креативни тийнове Успех на всички фотоси
    Kolkoto poveche, tolkova poveche

Е, това е супер конкурс! Отиваме с приятели да се снимаме някъде супер екстремно

Град
    аут ъф спейс
    За пръв път чувам за това чудо планкинг, но е яка идея... Има супер много талантливи млади хора, които си умират да се изявят...

Мен много ме кефи. имам си ново айфонче и нямам търпение да правя луди снимчици с него )))

Мега фен Аватара на koshtramba
    Хахаха, много яко, аз съм лууперка от близо 5 години, може и аз да се включа... Иначе тоя, дето се е метнал на пералнята и е пуснал логото на LOOP на лаптопа, сцепва !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

и наградите са свежи

Хей, какво се случва с тоя планкинг - някой участва ли ?

мои приятелчета направиха много щурави снимчици, ще йм се обадя да поразпитам какво става.

Фен
    Град
    near the water
    и аз се нагледах на готини planking снимки, въобще мисля, че на нашите лупове йм допадна идеята за planking и се справят отлично.

О...да и моите приятели са направили мноого яки снимчици. Една приятелка примерно се снимала на една скала на остров Бали от екскурзията си ! ЛУДНИЦА !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си