.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Препоръчайте ми...

Някой може ли да ми препоръча гейнер или някакъв хубав протеин за бързо качване на мускулна маса? Аз разгледах из silabg и си харесах 2 продукта Ultimate Muscle Juice и ето този продукт: http://www.silabg.com/bg/11622-AUSI-...-60-Caps-.html
    Аз тежа 65кг на 15 години 176висок Бицепс 36-37, най вероятно съм ектоморф, също така майка ми и баща ми са слаби може би за това въобще не качвам, целта ми е да стана 75кг какво ще кажете? Благодаря предварително

Мега фен
    Има да си чакаш

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Има да си чакаш

Не разбрах нещо?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    PURE WHEY, GOLD STANDART, варианти много
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от whitenigger Виж мнението
    Аз тежа 65кг на 15 години 176висок Бицепс 36-37, най вероятно съм ектоморф, също така майка ми и баща ми са слаби може би за това въобще не качвам, целта ми е да стана 75кг какво ще кажете? Благодаря предварително
    Аве ти още ли караш на четиридневен сплит? Намали на 3 дни и по-лесно ще качваш. Още по-добре ходи през два дни на фитнес. Може и гейнър да вземеш. А с тая ръка 36-37 санта едва ли си точно ектоморф. Има 20-годишни с много по-слаби ръце,30-34 см.

Мега фен
    Ако чакаш да качиш има да си чакаш.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ако чакаш да качиш има да си чакаш.
    е препоръчай ми ти де

Мега фен
    е препоръчай ми ти де
    Няма такава добавка.......

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    stromba на балканфарма 5-6 кг на месец
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Цитирай Първоначално написано от svodnika Виж мнението
    stromba на балканфарма 5-6 кг на месец

Аз си мислех за Syntha 6 какво мислиш?

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    По-добре го инвестирай в храна вместо в протеини ...
    Азис - Хоп [music]

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Тва syntha не беше ли гейнър ? един фр си беше взел и доколкото го четох имаше повече въглени
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Аз си мислех за Syntha 6 какво мислиш?
    Той ти предлага зоб...

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Тва syntha не беше ли гейнър ? един фр си беше взел и доколкото го четох имаше повече въглени
    Прави разлика между матрица и гейнър.Матрицата е с няколко компонента протеин,гейнърът е захар с малко концентрат да замаже погледа на баламите.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    я обясни по-подробно за тези матрици, че то имало и креатинови матрици, протеинови и какви ли не още
    sapphire5

Супер фен Аватара на Everytime
    Моето мнение е,че е по-добре да наблегнеш на храната.Щом ще качваш учеличи храната.Храни се 2 месеца и ако няма резултати(поне кг или два) можеш да си вземеш добавки.Не вярвам,че се храниш по учебник,но винаги се прибвягва към добавките(не,че е нещо вредно).
    Та увеличи порциите,но не да се тъпчеш.Бих ти препоръчал да се храниш балансирано.А щом искаш качваш,това значи,че трябва да увеличиш въглехидратите(като ги разделиш на 3 приема,което според мен е най-удачното решение, т.е - сутрин,преди и след тренировка,като след тренировка бърз въглехидрат или в твоя случай,ако толкова искаш гейнър по-добре си вземи декстроза,която е по-евтина и един суроватъчен протеин или бцаа).
    Другото,което е много важно е сънят.Спи по 8-9 часа.Ако всичко е точно и се храниш добре ще качиш мускулна маса,а и трябва да прочетеш кое,как става,приятел . Има прекалено много информация в интернет,но ти искаш на готово да ти я поднесем.Ами,ако искаш дай да се храним и вместо теб :P
    Е успех,дано съм ти помогнал. Ако все още нещо ти е неясно(сигурен съм,че е така),можеш да посетиш bb-team.org и да разгледаш статиите за покачване на тегло.
    Поздрави!
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Цитирай Първоначално написано от Everytime Виж мнението
    Моето мнение е,че е по-добре да наблегнеш на храната.Щом ще качваш учеличи храната.Храни се 2 месеца и ако няма резултати(поне кг или два) можеш да си вземеш добавки.Не вярвам,че се храниш по учебник,но винаги се прибвягва към добавките(не,че е нещо вредно).
    Та увеличи порциите,но не да се тъпчеш.Бих ти препоръчал да се храниш балансирано.А щом искаш качваш,това значи,че трябва да увеличиш въглехидратите(като ги разделиш на 3 приема,което според мен е най-удачното решение, т.е - сутрин,преди и след тренировка,като след тренировка бърз въглехидрат или в твоя случай,ако толкова искаш гейнър по-добре си вземи декстроза,която е по-евтина и един суроватъчен протеин или бцаа).
    Другото,което е много важно е сънят.Спи по 8-9 часа.Ако всичко е точно и се храниш добре ще качиш мускулна маса,а и трябва да прочетеш кое,как става,приятел . Има прекалено много информация в интернет,но ти искаш на готово да ти я поднесем.Ами,ако искаш дай да се храним и вместо теб :P
    Е успех,дано съм ти помогнал. Ако все още нещо ти е неясно(сигурен съм,че е така),можеш да посетиш bb-team.org и да разгледаш статиите за покачване на тегло.
    Поздрави!

Благодаря за отговора и информацията. Сега ще пробвам един месец да се стегна с това ядене, а след тренировка винаги си взимам обикновен локум (така ми каза един много здрав от залата в която тренирам). Ще гледам да ям 6 пъти дневно през 2 часа ако имам възможността

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    стромба и тестостерон пропионат ;dd
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    стромба и тестостерон пропионат ;dd
    hahahaha ha

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    кво му давате акъл на пишлемето да се почва със хормони на тая възраст ебати... вие се ебавате ама ако е некой прост утре ше си набие иглата без да е чел и мислил за протектори и после кво прави.. хаха
    синтата не е много удачно според мен
    вземи си креатинче монохидрат, глутамин и протеин
    то густо, то пусто

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    момчето иска бързо да качва кво искаш да му препоръчам ?
    бай дъ уей много ми е интересно как ръката ти е 37 см и си 65 кг? я постни снимка
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    момчето иска бързо да качва кво искаш да му препоръчам ?
    момчето е дете на 15 години :Д

а между другото, авторе, нали знаеш, че нито от храна нито от гейнър ще качиш тия 10 кила бързо... ти дори и да ги качиш ше е лой, реално погледнато без стероид за 1 година повече от 5-6 килограма чиста м.м. много трудно
    то густо, то пусто

А и на тази възраст (и аз съм на токова де) да си 65кг и да имаш 37см ръка не ми се вярва, защото аз съм 76 и нямам и 36 см ръка, но щом казваш...

Като имаш зор да качиш 10кг си купуваш бирена мая на таблетки, за 5 месеца максимум си ги качил, но няма да е само мускулна маса. аз за 7 месеца с бирената мая качих 14 килограма!

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    хаха аз съм 64кг някъде и ръката като си напомпам трицепса и бицепса праска 40см.. )) - ама съм 1,70см..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    хаха аз съм 64кг някъде и ръката като си напомпам трицепса и бицепса праска 40см.. )) - ама съм 1,70см..
    я пусни снимки, щото аз познавам бодибилдър в леката категория (около 65 кила) и ми е интересно ти как изглеждаш
    то густо, то пусто

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си