- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Препоръчайте ми...
Някой може ли да ми препоръча гейнер или някакъв хубав протеин за бързо качване на мускулна маса? Аз разгледах из silabg и си харесах 2 продукта Ultimate Muscle Juice и ето този продукт: http://www.silabg.com/bg/11622-AUSI-...-60-Caps-.html
Аз тежа 65кг на 15 години 176висок Бицепс 36-37, най вероятно съм ектоморф, също така майка ми и баща ми са слаби може би за това въобще не качвам, целта ми е да стана 75кг какво ще кажете? Благодаря предварително![]()
Има да си чакаш![]()
PURE WHEY, GOLD STANDART, варианти много![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако чакаш да качиш има да си чакаш.
stromba на балканфарма 5-6 кг на месец
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
По-добре го инвестирай в храна вместо в протеини ...![]()
Азис - Хоп [music]
Тва syntha не беше ли гейнър ? един фр си беше взел и доколкото го четох имаше повече въглени
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
я обясни по-подробно за тези матрици, че то имало и креатинови матрици, протеинови и какви ли не още![]()
sapphire5![]()
Моето мнение е,че е по-добре да наблегнеш на храната.Щом ще качваш учеличи храната.Храни се 2 месеца и ако няма резултати(поне кг или два) можеш да си вземеш добавки.Не вярвам,че се храниш по учебник,но винаги се прибвягва към добавките(не,че е нещо вредно).
Та увеличи порциите,но не да се тъпчеш.Бих ти препоръчал да се храниш балансирано.А щом искаш качваш,това значи,че трябва да увеличиш въглехидратите(като ги разделиш на 3 приема,което според мен е най-удачното решение, т.е - сутрин,преди и след тренировка,като след тренировка бърз въглехидрат или в твоя случай,ако толкова искаш гейнър по-добре си вземи декстроза,която е по-евтина и един суроватъчен протеин или бцаа).
Другото,което е много важно е сънят.Спи по 8-9 часа.Ако всичко е точно и се храниш добре ще качиш мускулна маса,а и трябва да прочетеш кое,как става,приятел. Има прекалено много информация в интернет,но ти искаш на готово да ти я поднесем.Ами,ако искаш дай да се храним и вместо теб :P
Е успех,дано съм ти помогнал. Ако все още нещо ти е неясно(сигурен съм,че е така),можеш да посетиш bb-team.org и да разгледаш статиите за покачване на тегло.
Поздрави!
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Благодаря за отговора и информацията. Сега ще пробвам един месец да се стегна с това ядене, а след тренировка винаги си взимам обикновен локум (така ми каза един много здрав от залата в която тренирам). Ще гледам да ям 6 пъти дневно през 2 часа ако имам възможността![]()
стромба и тестостерон пропионат ;dd
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
кво му давате акъл на пишлемето да се почва със хормони на тая възраст ебати... вие се ебавате ама ако е некой прост утре ше си набие иглата без да е чел и мислил за протектори и после кво прави.. хаха
синтата не е много удачно според мен
вземи си креатинче монохидрат, глутамин и протеин
то густо, то пусто
момчето иска бързо да качва кво искаш да му препоръчам ?
бай дъ уей много ми е интересно как ръката ти е 37 см и си 65 кг? я постни снимка
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
то густо, то пусто
А и на тази възраст (и аз съм на токова де) да си 65кг и да имаш 37см ръка не ми се вярва, защото аз съм 76 и нямам и 36 см ръка, но щом казваш...
Като имаш зор да качиш 10кг си купуваш бирена мая на таблетки, за 5 месеца максимум си ги качил, но няма да е само мускулна маса. аз за 7 месеца с бирената мая качих 14 килограма!
хаха аз съм 64кг някъде и ръката като си напомпам трицепса и бицепса праска 40см..)) - ама съм 1,70см..
![]()
Азис - Хоп [music]