- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес въпрос
на 18 съм преди 3, 4 години ходех редовно на фитнес и си бях здрав имах ръка 38 см. спрях да ходя за 1-2 години и от 71 кг станах 59 еи така, сега ходя на фитнес пак от октомври и няма никакъв ефект супер много се дразня и ме е яд немърдам сега съм 63-4 кг ама никво тяло нямам едно голямо нищо, някой ако разбира от фитнес някакъв савет да ми даде как пак да влеза във форма много ще съм благодарен....
яж,земи си протеин или гейнар ако толкова трудно качваш , тренирай здраво и всичко,
KILLUMINATI !
Наблягай повече на ориз и на червено месо + много вода и здрави тренировки! Вече,ако наистина няма ефект,а искаш,вземи си някой продукт на BSN.
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
това е странно принципно ,
защото аз по едно време също спрях да тренирам за 1 година някъде и отслабнах много ,но след това тръгнах пак и за няколко месеца си върнах загубеното
просто увеличи храната и така
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
А защо не се консултираш с инструктор в залата? Дали правиш правилно упражненията, спиш ли достатъчно, почиваш ли, как се храниш, имаш ли положителен калориен баланс..?